mijn dochter 15 jaar is altijd moe en heeft pijn in haar lichaam

  • #1

    mijn dochter heeft al jaren pijn in haar enkels, nek, en polsen,bloedonderzoek geeft niks aan, ook is ze zo moe, als ze een avondje weg is geweest, kost het haar zeker drie dagen om bij te komen, ze heeft het ook altijd koud, is vaak misselijk. geeft zeker 1 keer per maand over.ze kan van het één op andere moment gewoon ziek worden, wit wegtrekken en enorm vermoeid zijn. ze red het niet om de hele dag naar school te gaan. heeft wel prachtige cijfers. is een verzorgd meisje heeft vrienden etc etc.
    vorig jaar is ze ruim 10 kilo in zo'n 8 weken tijd, er werd aan anorexxia gedacht maar dat is inmiddels bewezen dat ze dat niet heeft.
    wel is in haar ontlasting een parasiet gevonden,maar volgens de arts een kuurtje en dat was genoeg.
    ze staat op een wachtlijst voor het revalidatiecentrum om in het kolkteam(kinderen met onverklaarbare klachten)deel te nemen,
    ze wordt ondertussen nu moedeloos en wij als ouders ook, opmerkingen van ze geloven me toch niet, hoor ik bijna dagelijks nu van haar, ze begint langzaam steeds somberder te worden..
    wie herkent iets van dit verhaal?

    Reageer
    #2

    Pfeiffer is dus uitgesloten?

    Reageer
    #3

    ja geen pfeiffer geen lyme

    Reageer
    #4

    Kan het geen cvs zijn? Chronisch vermoeidheid syndroom. Ik heb het namelijk ook rond die leeftijd gehad. Kinderartsen konden bij mij toen ook niks vinden totdat een school arts mij doorstuurde naar een speciale kinderarts. EN het bleek dus cvs te zijn. Ben er gelukkig deels overheen.

    Sterkte!

    Reageer
    #5

    ik begin er ook steeds meer aan te denken, maar ze klaagt al vanaf haar 4e jaar over hele zere benen, en ze dachten groeipijn, maar dat is het niet geweest want zo groot is ze niet geworden. ik ga het 30 okt voorleggen aan de kinderarts

    Reageer
    #6

    Misschien is het verstandig Zondag 7 oktober 22:20 naar VPRO Thema: Nooit meer slapen, op Nederland 2 te kijken. Want Tien procent van de Nederlanders lijdt aan chronische slapeloosheid. Gunnen we onszelf nog wel genoeg nachtrust nu de grens tussen dag en nacht steeds meer vervaagt? En wie zijn die 1 miljoen al dan niet zelfverkozen slapelozen?

    Zondag 7 oktober naar VPRO Thema: Nooit meer slapen, 20.20 uur op NED 2.

    Reageer
    #7

    Klassiek homeopaat.

    Reageer
    #8

    Uiteraard e.e.a. uitsluiten bij een arts. Maar ze heeft dit al vanaf jongs af aan. Wellicht eens voeding laten onderzoeken? Ik heb zelf veel baat bij orthomoleculaire therapie en bioresonantie. Mond vol maar ben er enorm mee geholpen (voor mij geen tarwe en koemelk meer). Anders-beter.nl, vergoed door verzekering met alternatieve geneeswijzen. Veel succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Kan het Juveniele Idiopatische Artritis (Jeugdreuma) zijn?

    Reageer
    #10

    ja er is aan jeugdreuma gedacht maar niet in het bloed te vonden ze hebben het wel over atritis,en ze had als baby koemelk allergie, en houden daar nog steeds rekening mee niet te veel melkprodukten.verder kan ze bijvoorbeeld ook niet tegen chinees eten(spugen) daar wordt ze ziek van.
    ze is ook vaak benauwd tenminste dat gevoel heeft ze.maar voeding kunnen we zeker eens onder de lope nemen

    Reageer
    #11

    Als je dochter vaak benauwd is, vind ik het niet raar dat ze steeds moe is. Ik heb zelf astma en wanneer ik niet genoeg zuurstof binnen krijg, ben ik doodop van het zware, moeilijke ademen. Laat haar een voedsel allergie test doen. Misschien dat ze ergens allergisch voor is. Ze is al allergisch voor koemelk, dus jij als moeder moet wel de etiketten lezen van de producten die je koopt en bereidt.

    Reageer
    #12

    etiketten lees ik altijd dus krijgt ze niks binnen van mij waar ze niet tegen kan, maar een uitgebreide test is inderdaad een optie

    Reageer
    #13

    ...altijd koud...
    Iets mis met haar bloedsomloop?

    Reageer
    #14

    Is haar bloed al eens getest op vitamine b12? Bij kinderen horen de waardes hoger te zijn! Binnen de referentiewaarden wil niet direct betekenen dat het goed is. Ziekte van Lyme is hier niet uit te sluiten. Als je bloed getest is, weet je of dat je het wel hebt, maar als ze het niet vinden weet je niet of je het echt niet hebt.

    Reageer
    #15

    we zijn bij de kinderarts geweest en ook de scan van de longen is goed. er is niks te vinden in het lichaam zegt de kinderarts, maar ze ziet wel aan mijn dochter dat het niet goed gaat. de fysio heeft aan de kinderarts verteld dat amy heel erg last van pezen en spieren heeft en gewrichten en dat er iets moet worden ondrnomen. 8 nov naar revalidatiecentrum waar ze nog steeds een lange wachtlijst hebben.. er is ook over cvs gesproken en daar kon de kinderarts zich wel in vinden.

    Reageer
Reageer op: mijn dochter 15 jaar is altijd moe en heeft pijn in haar lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief