Dreumes geeft regelmatig over

 • #1

  Voor 3 weken terug heeft ze (20 maanden) overgegeven vanuit niets toen ze uit bed kwam. Daarna was het over. Precies een week later weer zo, poosje uit bed en toen overgeven. Nu ruim een week later en was het vannacht in bed weer raak. De 1e keer had ze waterige ontlasting, 2e keer ietwat dunner ook maar niet waterig. Wat moet ik hiermee? Het lijkt mij stug dat het buikgriep is, dan komt er vaker wat uit en niet om de week lijkt mij toch?

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Zou je niet beter rechtstreeks contact met een arts kunnen opnemen hierover?  Huisarts of kinderarts ipv een forum waar geen artsen aanwezig zijn?

  Niet aanvallend bedoeld hoor! Maar ik vind de gezondheid van je kindje iets waarmee je beter gewoon naar een arts kunt gaan als je ergens over twijfelt

   

  Reageer
  #3

  Jazeker, al gedaan. Vanmiddag mag ik. Tis alleen dat ik al van alles in mijn hoofd zit te halen. Ze had wel koorts nu dus denk toch een virus te pakken. En het bleef deze keer niet bij 1 keer.
  Ik las dus op Internet iets over hersentumor. Dan heb ik hem al helemaal zitten.. Maar tis verder een welbespraakt en vrolijk kind.

  Reageer
  #4

  Ik ben geweest. Hij dacht aan een virus. Heb mn angsten benoemd, ik hoefde me nog geen zorgen te maken over iets met de hersenen. Ik kan het moeilijk loslaten, dat zeg ik eerlijk. Ze eet soms best wat gulzig. Daatna gaat ze naar bed,dus misschien zat het haar niet lekker. Ze heeft zelf nog geen rem. Ik heb het idee dat ze als baby verborgen reflux heeft gehad. Ze is een paar keer naar de osteopaat geweest, daar zat iets niet goed maar wat weet ik niet precies meer. Tis nooit officieel bevestigd, maar in die zin ook geen specifiek onderzoek naar laten doen. Ze hikt ook weleens na het eten en verslikt zich weleens tijdens het drinken. Ik wil nu niet naar dingen gaan zoeken maar soms heb je dat als je een angstbeeld hebt van iets (hersentumor) veel dingen wil gaan verklaren.

  Reageer
  #5

  Gelukkig dat de huisarts niet aan iets ernstigs denkt!
  Dan kun je dat toch proberen los te laten.
  En misschien proberen om haar wat rustiger te laten eten,kleine hapjes,kleine porties en dan niet vlak na het eten plat laggen,maar iets meer tijd tussen eten en naar haar bedje.

  Reageer
  #6

  En als ze klachten blijft houden,misschien toch een verwijzing vragen naar de kinderarts. Je kunt het ook even melden bij het consultatiebureau, misschien kunnen die verder adviseren.

  Reageer
  #7

  Ze heeft na 2 dagen vorige week weer gespuugd en had diarree. Huisarts zei dat dit wel in het ziektebeeld van buikgriep kon passen.
  Nu heeft ze een aantal dagen niet gespuugd, maar is wel lusteloos en hangerig en soms huilerig. Vraagt ook veel om eten en wil dit het liefst zsm achterover drukken. Kan even zelf spelen maar wil dan bij mij zitten. Is ook nog wel moe. Kan dit komen omdat ze ziek is geweest? Ik durf haar ook nog niet alles te geven qua eten, kan haar lijfje dit nu wel aan?

  Reageer
  #8

  Dat kan een gevolg zijn. Zorg dat ze eet en drinkt waar ze zin in heeft

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Dreumes geeft regelmatig over
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief