geen brood eter

 • #1

  Hoi,
  Ik had een vraagje, wij hebben een zoontje van
  bijna 15 maanden oud, nu wil hij sinds een maand
  geen brood meer eten, terwijl het daarvoor net zo goed ging. Nu krijgt hij smorgens een cracker en een fles. En smiddags krijgt hij een fles ( wel blijven we het proberen maar hij blijft het brood echt met zijn tong naar buiten duwen.) Heeft iemand een tip wat ik hem als hij smiddags ook geen brood wil, als vervanging te geven?
  Want hij krijgt al rond een uur of vier honger terwijl wij hem met ons mee willen laten eten.

  Groetjes Linda

  Reageer
  #2

  Heb je dit al met huisarts/ consultatieburo doorgenomen. Als hij geen brood wil kun je hem evt. pap geven. Aan de andere kant is het wel zo dat je je er niet te druk om moet maken. Het kan wel een periode zijn. Als je gaat pushen wordt het helemaal niets. Als je gaat eten zet hem gewoon een broodje neer. Wil hij het niet dan laat je het maar. Geef hem niet teveel tussendoor. Hij zal wel een keer beginnen. Ons zoontje eet maar 1x per dag maar we zetten hem gewoon z`n bordje neer. Alles wat hij eet is meegenomen.

  Reageer
  #3

  Hoi
  Helemaal herkenbaar hoor. ONs zoontje had dat ook. ZOmaar ineens. Wij hebben het hem ook telkens aangeboden maar er geen drama van gemaakt als hij het niet wilde. We gaven hem dan altijd wel pap idd want we vonden dat hij wel wat binnen moest krijgen!! Na ong 3 maanden ging meneertje weer gewoon eten!!! ( jaartje later herhaalde dit zich met het warm eten............hihihi wees dus voorbereid haha)
  Succes........enne het komt weer goed hoor, vast en zeker.

  Groeten Suus

  Reageer
Reageer op: geen brood eter
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief