Dochter al 3 weken niet lekker

  • #1

    Hallo,

    Ik schrijf dit bericht, omdat ik bezorgd om mijn dochter. Al iets langer dan 3 weken voelt ze zich niet lekker. Ze is 2 jaar en altijd een heel actief kind geweest met veel eetlust.

    Helaas is dat niet zo de afgelopen 3 weken. Ze wil bijna niks eten. Heel afentoe miss een paar happen en daar blijft het bij. Ze heeft al zeker 3 weken op en af koorst. Ik ben bij de HA geweest meerdere keren, omdat ze zwaar begon te kreunen in haar slaap. Zij vonden het niet vreemd en zeiden dat over zal gaan en ik gewoon zetpilletjes moest geven.. nu zijn we anderhalf week verder en nog heeft mijn kind geen eetlust en koorst. Ik merk duidelijk, dat ze zich niet lekker voelt in haar vel. Ze is afentoe hangerig.

    Ik wil er ook even bij zeggen dat ze al een hele tijd enorm veel dorst heeft. Ze vraagt wel 15x op een dag om drinken en we geven haar natuurlijk graag water maar niet 15x ze lijkt nooit verzadigd te zijn.

    Weet iemand wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Even ter aanvulling.. ze heeft ook heletijd diarree gehad en een hele nare hoest met veel slijm waarvan ze zelfs moest kokhalzen dat is nu gelukkig wel weg.

    Reageer
    #3

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het kan een virusinfectie zijn. Ga in ieder geval terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de kinderarts.

    Reageer
Reageer op: Dochter al 3 weken niet lekker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief