aften en klieren

  • #1

    Een paar maanden terug kreeg ik opeens weer een enorme aften aanval. Alle gezinsleden deden daarna mee (is het besmettelijk ?) en sindsdien blijft het actief in mijn mond. Steeds weer aften, pijnlijke opgezwollen tong etc. Soms lijkt het even weg om vervolgens de kop weer op te steken.
    Nu heb ik sinds kort ook nog last van opgezette klieren in mijn hals. rare is alleen dat ik het alleen in de avond heb en soms links en soms rechts. Ik kan dan nauwelijks slikken en heb echt een rot gevoel in mijn hals. geen keelpijn en heb geen amandelen meer.
    Weet iemand wat dit is en wat ik evt kan doen ?

    Reageer
    #2

    geen weerstand, dus weerstand verhogen met rust, goed eten, voldoende drinken en vitaminen complex gebruiken.
    Zou ondersteuning arts in Chinese Geneeskunde vragen of een homeophaat.
    Sterkte en succes, Brenda

    Reageer
    #3

    Hoi, wat je kunt doen is een antibiotica aan je huisarts vragen, het is een mondspoeling (tetracycline) en dan moet je dat 4 a 5 keer per dag 5 min. mee spoelen. Daarmee zijn de aften na 3 dagen al aanzienelijk minder, bij mij in elk geval. Ik heb namelijk ook regelmatig last van aften aanvallen.
    Sterkte,
    Marie

    Reageer
Reageer op: aften en klieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief