Reukvermogen kwijt na griep/ bronchitis

 • #1

  Na een flinke verkoudheid die eigenlijk al snel weer over was en erge last van m'n longen, ben ik mijn reuk en smaak kwijtgeraakt. Ik ruik en proef nu al een maand bijna niets, behalve dan sigarettenrook en dat ruik ik echt overal om me heen. Koffie ruikt ook naar sigaret. Ik heb van de dokter een neusspray gekregen die niet helpt en zoek nu de gouden tip of een verhaal van iemand bij wie het vanzelf overging!

  Reageer
  #2

  Ik ben benieuwd hoe het afgelopen is met je klachten. Is het uiteindelijk hersteld. Heb nu namelijk dezelfde klachten na een griep en verkoudheid. Al een maand bijzonder slechte reuk.

  Reageer
  #3

  Je kan het misschien wat ondersteunen met goede voeding, met zo min mogelijk suiker en zuivel. Zorgen voor wat extra stofjes; vitaminen, mineralen en andere stoffen. Zoals vitamine C en D en zink. Zink is belangrijk voor je reukvermogen.

  Reageer
  #4

  Hallo, ook ik ben benieuwd hoe het nu is. Ik heb een kleine week een flinke griep gehad en was na 2 weken weer echt helemaal beter. Echter mijn reuk doet het na een maand nog steeds amper en ik ruik steeds de geur van rook. Alsof er in een ruimte naast me gerookt wordt. Komt dit nog goed? Mijn smaak is ook niet meer zo goed als dat deze was, maar minder erg dan mijn reuk. De smaak was tijdens de griep en vlak erna helemaal weg. Zo ook de geur.

  Reageer
Reageer op: Reukvermogen kwijt na griep/ bronchitis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief