Bloed in slijm

  • #1

    Hoihoi,
    Ik ben 20 jaar en een roker. 3 dagen geleden voelde ik me wat slechter, keelpijn waar nekpijn op volgde en natuurlijk veel slijm ophoesten en een belabberend gevoel. Alle symptomen van een longontsteking of iets in die aard maar niet zo een ziek gevoel. Toen ik dezeochtend wakker werd voelde ik me wat beter, maar ineens hoesten ik dit op (zie bijlage). Zou ik me zorgen moeten maken? (Niet zeggen ga naar de dokter i would if i could).

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als je de symptomen van een longontsteking hebt, zou ik daar wel mee naar een dokter gaan.
    Ook op vakantie zullen artsen zijn.
    Via een forum vragen of je je zorgen moet maken heeft weinig zin als je toch niks met het antwoord gaat doen.
    (Dubbele topics hebben trouwens al helemaal geen zin!)

    Reageer
    #3

    Ik zei dat ik dacht dat het de symptomen van longontsteking waren. Waar ik ben is geen goede healthcare en dit forum is er toch voor deze reden? Deze opmerking heeft juist weinig zin want je hebt uiteindelijk niks gedaan buiten redelijk onbeleefd te zijn? Het dubbele topic was ook niet de bedoeling want ik vond de eerste niet terug. Als je toch niet wilt helpen hou je je mening beter voor jezelf, heb nooit gezegd dat ik "niks met het antwoord ga doen".

    Reageer
    #4

    Je zegt zelf dat je niet het advies hoeft om een arts te raadplegen.
    En je zegt ook dat je symptomen lijken op een longontsteking.
    Dan is aan de hand van je eigen verhaal via een forum,waar helemaal geen artsen zijn en ook geen onderzoek mogelijk is, het enige verstandige advies wat je iemand geven kunt, een arts te raadplegen.
    Daar is niks onbeleefds aan en juist bedoeld om te helpen.
    Wat had jij dan verwacht dat er via een forum voor je gedaan zou kunnen worden?

    Reageer
    #5

    Ik zeg dat dit momenteel geen optie is omdat ik in een land ben waar geen goede healthcare is en er een taalbarriere is, natuurlijk weet ik wel dat naar een arts gaan het beste is wat ik kan doen maar omdat dit niet mogelijk is op het moment vraag ik hier hulp, misschien heeft iemand dit ook al gehad en konden ze me zeggen wat de mogelijke oorzaak zou zijn of hun ervaring ermee. Ik heb nooit gevraagd voor een diagnose of wat dan ook. En ja, naar mijn mening is het onbeleefd om te zeggen dat dit geen zin heeft, waarom is dit forum er zelfs dan? Als iedereen gaat zeggen ga gewoon naar de dokter is het nut er toch wel vanaf. Het zou heel goed kunnen dat je dit goed bedoelde maar dan zou ik toch eens werken aan de manier waarop je zo een dingen zegt tegen mensen, komt heel arrogant over.

    Reageer
    #6

    Dat is dan jou opvatting, ik heb ook mijn gedachten over de manier waarop jij je uit.
    Helemaal niet betweterig ofzo.....
    Je weet het allemaal zelf beter, prima.
    Los dan ook je probleem op je eigen manier op.
    Ik geef je nog één keer het advies om, als je hier last van houdt, een arts te raadplegen.
    Met een foto zoals je hier stuurt en wat handen en voeten werk zul je echt wel duidelijk kunnen maken waar het om gaat.

    Reageer
    #7

    Kijk he suus, ik weet niet of je geniet van nutteloze conversaties maar je hebt echt een geweldig punt gemaakt, ik vraag advies op een forum omdat ik het allemaal zelf beter weet! Maar even serieus, dankjewel voor je advies. Ik apprecieer het.

    Reageer
    #8

    Graag gedaan hoor.
    Het nutteloze voeg je zelf aan deze discussie toe.
    In mijn eerste reactie stond wat je zou kunnen doen, als antwoord op je vraag.
    Dat dat niet was wat jij graag wilde horen,kan ik niks aan doen.....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wees nu eerlijk, is toch een beetje nutteloos dat je er zo op in moet gaan? Je kan wel zeggen dat je advies wou geven, maar de opmerkingen dat dit geen zin heeft om het hierop te plaatsen en van het dubbele topic (wat er totaal niks mee te maken heeft) zegt toch wat anders. Het enige wat ik zei was dat ik momenteel niet naar de arts kan, dus ook niks aan dat specifieke advies heb op het moment, wat helemaal niet betekent dat ik het niet apprecieer of niet graag wil horen.

    Reageer
    #10

    Wat een discussie..

    Je hebt keelpijn en je hoest. dat zal de oorzaak zijn van het beetje bloed dat je ophoest.
    En als je denkt een longontsteking te hebben dan MOET je toch echt naar een dokter. Ik weet niet waar je op vakantie bent maar volgens de IP adressen in België. En de gezondheidszorg in België is toch echt vergelijkbaar met die in Nederland.

    Reageer
    #11

    Als je dit gewoon direct had gezegd was er niks aan de hand geweest. Moest je zonodig zeggen dat het geen zin heeft om op dit forum te vragen of ik me zorgen moet maken? En dan kloppen de IP adressen zeker niet, ik kom oorspronkelijk uit België. Ik ga het hier nu bij laten, wou nooit een discussie maar is toch niet veel gevraagd om gewoon respectvol te zijn tegen mensen. Nog een fijne dag.

    Reageer
Reageer op: Bloed in slijm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief