Drukgevoel en oorsuizen aan 1 oor

  • #1

    Ik heb sinds een aantal weken (een week of 8) last van een drukgevoel en oorsuizen aan mijn rechteroor. De klachten zijn eigenlijk altijd wel aanwezig, al zijn de klachten aan het einde van de dag en avond duidelijk sterker aanwezig. De klachten zijn voor zover ik kan beoordelen vrij plotseling ontstaan. Wel ben ik een tijdje verkouden geweest, al kan ik niet meer goed inschatten of de oorklachten tegelijktijdig met de verkoudheid zijn ontstaan.
    Heel af en toe is mijn aangedane oor ook wat vochtig en als ik mijn neus dichtzet en druk uitoefen op mijn oor (klaren) wordt ik duizelig in mijn hoofd aan alleen de rechterzijde.
    Toch lijkt het ondanks dat waarschijnlijk het trommelvlies wat is opgezet, het oor niet echt verstopt is. Als ik er een beetje slaolie in druppel, loopt dit zo door naar mijn keelholte.
    Als ik met een wattenstaafje in het oor zit komt er ook niet echt veel oorsmeer uit.
    Wat is er aan de hand, moet ik hiermee naar de huisarts of afwachten?

    Reageer
    #2

    Ik zou er idd mee naar de huisarts gaan.

    En vooral stoppen met wattenstaafjes! Je drukt daarmee alleen maar het oorsmeer vaster aan,waarmee je zelf je klachten instand houdt.

    Reageer
Reageer op: Drukgevoel en oorsuizen aan 1 oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief