Zere tanden of kaak na amandeloperatie

 • #1

  Hoii.
  Ik heb 2 dagen geleden mijn amandelen laten weghalen. Nu heb ik nog erg last van mijn kaak en kan ik mn tong niet alle kanten op bewegen omdat dat nog pijn doet. Maar nu heb ik zn gevoel dat het niet goed voelt, alsof je tanden of kiezen los zitten. Of dat het raar voelt omdat ik mn kiezen/tanden weinig gebruik, omdat eten nog niet gaat.

  Iemand die ook zn gevoel had en weer wat fijn is voor je gebit op zn moment?

  Reageer
  #2

  Ook door de dikte van mijn tong kan ik nog niet in mijn mond kijken en ik durf mijn mond nog niet zo ver te openen. Maar aan het einde van mijn tong, aan de keel wand lijkt het net of ik een plakaat voel plakken in dit het gevoel van een korst die er zit of komt? Een trekkend gevoel. Ook geeft het in mn mond soms zn rare smaak en kou af ofzow. En alsof er gewoon wat vast in mn keel zit.

  Reageer
  #3

  Hoi,

  Er loopt hier op het forum een best lang topic waarin diverse mensen ervaringen delen na het verwijderen van hun amandelen.
  Je zou daar eens in kunnen kijken, misschien reageren daar nog lotgenoten of herken je dingen die jij nu beschrijft.

  Reageer
  #4

  Hai Suzan,

  Ja ik heb door wel beetje doorgekeken maar kan niet echt specifiek alles vinden waar ik antwoorden op zoek. Ook een bericht plaatsen daar helpt niet goed. Omdat er al zoveel berichten staan, word er niet echt gereageerd. Daarom probeerde ik een nieuwe

  Reageer
  #5

  Ah ok, ik dacht dat dat nog een vrij actief topic was

  Reageer
Reageer op: Zere tanden of kaak na amandeloperatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief