Ik kan niet goed slikken

 • #1

  Eergisteren in de nacht had ik opeens koud had veel trillingen had ernstig oorpijn en hoofdpijn en keelpijn de dag van de nacht had ik ontzettend hoofdpijn ik kon letterlijk niks doen ik kan 3 keer paracetamol gedronken van 1000 mg ik weet is niet gezond maar ik had het echt nodig ik heb ze niet in 1 keer ingeslikt pas uren later maar gisteren was ik beter maar had nog keelpijn en eventueel hoofdpijn en oogpijn. Maar voorderest voelde ik me goed dan de dag ervoor. En vandaag voel ik heel erge opgezwollen keel en mijn hoofd en ogrn doen pijn en ik ga morgen met auto naar turkije smiddags ik wil mezelf genezen mijn vraag is wat is de reden datnik acute virus heb gekregen terwijl ik dagen thuis lag en wat kan ik doen zodat ik het heel snel kan genezen? (Btw ik probeer zvm water te drinken en eventueel waterijs maar ze hebben niet lekkere smaak volgens mij)

  Reageer
  #2

  En ohja Mijn symptomen zijn

  hoge koorts ( vroeg aan me moeder of ze in de nacht toen ik hoge koorts had een natte doekje met natuurazijn en water op hoofdgezet dat hielp enorm sindsdien had ik geen hoge koorts)

  misselijkheid

  keelpijn

  hoofdpijn

  ogenpijn

   

  Reageer
  #3

  Ik zou eerst maar een Corona test doen voor je op vakantie gaat!
  Want wat je beschrijft,klinkt als Corona

  Reageer
  #4

  Waterijs is om de keel te koelen en niet voor de smaak...
  Neem op tijd paracetamol tegen de pijn. Je had vandaag je huisarts kunnen bellen om te kijken of je geen kuurtje nodig zou hebben.
  Voor de rest zal het dan toch vanzelf over moeten gaan. Als je er nog heel veel last van hebt zou je de huisartsenpost kunnen bellen

  Reageer
Reageer op: Ik kan niet goed slikken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief