Globus gevoel en overtollig slijm

 • #1

  Goedenavond,

  Begin September ben ik verkouden geweest opzich ging dat vrij snel over echter bleef ik maar toen mijn keel schrapen en doorhoesten. Afspraak bij de huisarts gemaakt de arts had even naar mijn longen geluisterd en niks mis zo zou over moeten gaan.

  Begin oktober weer verkouden en op dat moment werd het hoesten en keel schrapen even minder im dacht dat gaat over maar nee toen de verkoudheid over ging kwam het keel schrapen en hoesten terug.

  We zijn november en nog steeds op in een situatie wat onveranderd is toen hebben we een longfoto laten maken maar die was gewoon goed niks te zien wat fout zou kunnen zijn. Kleine verandering wat er zich voordeed is dat het slijm meer gummie achtig werd dus de huisarts had Duoresp Spiromax voorgeschreven dat heb ik 30 dagen a twee keer per dag gebruikt dus tot eind december.
  Op 28 december werd ik positief getest op covid waardoor ik de ziekte mild doormaakte het schrapen van me kee werd zeer minder en ook het hoesten.

  Nu zijn we in Januari is het slijm zeer waterig dus geen gummie meer echter is het keel schrapen terug met ups en downs net als het hoesten. Heb een keer beetje maagzuur gevoelt in mijn keel dus heb rennie gebruikt toen merkte ik dat het schrapen wel verminderde echter ma 3 dagen 9 tabletten rennie ermee gestopt omdat ik redelijk buikpijn begon te krijgen meer in de beide kanten van mijn dikke darm.

  Zou het een reflux kunnen zijn? Heb af en toe branderig gevoel in mijn keel luchtpijp/slokdarm.Wat mij wel opvalt is het volgende: op de tong zit een witte aanslag al bijna twee weken (kan van covid zijn).
  Slijm hoest ik op is wit soms ligt schuimend echter gewoon wit en zeer fijn waterig. Heb nooit bloed gehoest.
  In mijn mond zitten redelijk veel blaasjes aften die komen en verdwijnen.
  Ga zowiezo weer naar de huisarts met een vraag om is verder te gaan zoeken want het zou een keer op moeten houden.

  Iemand ervaring hiermee en dan bedoel ik zelfde patronen gehad of goed advies welke kant op te gaan met zoeken.

  Hoop getypt via mijn telefoon aangezien de laptop het heeft begeven zodoende kan het slordig overkomen.

  Reageer
Reageer op: Globus gevoel en overtollig slijm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief