Problemen na Septum Correctie

 • #1

  Beste Dokter,

  Begin December was er een stuk van mn tand afgebroken, heb dit een week nadien laten herstellen door tandarts. Diezelfde avond kreeg
  ik een ontsteking aan mijn sinussen. Langs de kant waar mn tand hersteld was(rechts). Enkel langs rechtste neuskant kwam zo'n gele etter uit. En stinken dat dat deed! Eerste keer dat ik zoiets kreeg.
  Tandarts zij dat het te maken had met mn sinussen en dat ik mijn huisarts moest raadplegen. Die schreef me anti-biotica voor. Na nemen van Anti biotica, nog steeds etter langs rechter neukant. Doorverwezen naar KNO.
  Nogmaal Antibiotica, maar wel lokale, nog steeds niet verholpen. Dan maar Operatie besliste de KNO.
  Komt allemaal wel inorde zei hij.

  Op 3 februari ben ik uiteindelijk onder het mes gegaan. Na het ontwaken voelde ik me zeer slecht, opgezwollen ogen, blauw oog langs de rechterkant. En er vloeide bloed uit mn linker neusgat, na het opstaan.
  Mocht echter naar huis, heb zoutspoeling gekregen wat ik 3 maal daags moest uitvoeren. Het bloede bleef echter aanhouden, geen korsten ofzo, maar bloed vermengd met snot en soms helderrood.En neus zat Potdicht. Na 3 dagen terug op consultatie, plastieken wieken eruitgehaald. Nagekeken, KNO zei , dat het inorde ging komen dat ik gewoon moest blijven spoelen met zout tot 5X per dag, het bloede dat is normaal zei hij.

  Nu zit ik al op dag 6 na operatie, mn neus zit nog steeds potdicht, en continu bloedvocht dat vrijkomt, heel de dag door. Nu langs beide kanten. Word snacht contiunu wakker om naar lucht te snakken. Is dit normaal?

  Vriendelijke groet
  Robert Winkler

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je het niet goed begrijpt. Je kunt hier geen vraag stellen aan een dokter. Het zijn bezoekers van deze website die hier antwoorden geven.

  Als je vragen hebt over jouw operatie dan zou ik contact opnemen met de KNO-arts die jou behandeld heeft. Bel even met de receptie van de KNO afdeling van je ziekenhuis en leg je probleem voor.

  Reactie
  #3

  Het is inderdaad verstandig even te bellen. Het kan geïnfecteerd geraakt zijn waardoor de wondgenezing sterk vertraagt. Misschien heb je een antibioticum nodig. Even bellen met de assistente.

  Succes en beterschap.

  Reactie
  #4

  Beste website bezoeker,

  Als het aan mijn dokter ligt, is er niets aan de hand, gewoon blijven spoelen met zout, dan komt het wel inorde.

  Vriendelijke groet
  Robert

  Reactie
  #5

  Beste Robet,

  Weet jouw dokter het antwoord op de vraag van ComputerDok?

  Vreemd...!

  Reactie
  #6

  Lees ook:

  Septum (neustussenschot) correctie
  http://www.dokter.nl/forum/Keel-neus-oren/62000-septum-neustussenschot-correctie.html

  Neusoperatie (tussenschot)
  http://www.dokter.nl/forum/Keel-neus-oren/64539-neusoperatie-tussenschot.html

  Septumcorrectie
  http://www.dokter.nl/forum/Keel-neus-oren/197559-Septumcorrectie.html

  Reactie
  #7

  Kilimanjaro zout helpt

  Reactie
Reageer op: Problemen na Septum Correctie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief