Na oorontsteking klachten

  • #1

    Beste,

    Eind januari had ik te maken met een ooronsteking (pijn in de oor, pijn aan trekken van mijn oorlel, vernauwde gang, minder horen, oorsuis, druk in het oor). Onsteking trok gelukkig binnen 1,5 week weg, echter had ik gelijk een ander probleem, ik had zeer pijnlijke steken, druk en ruis. Van de huisarts kreeg ik een neuspray om zo de buis van eustachias te openen, na 2 weken was de pijn weg. 1,5 week erna weer enkele dagen pijnlijke steken, weer naar de huisarts (trommelvlies rechts is een beetje bol, mogelijk vocht) ook een enkele keren gehad dat er een soort luchtbel effect in m'n oor ontstond. Op naar de KNO arts (1 week later), trommelvlies ziet er gezond uit, stemvork test was goed en het trommelvlies bewoog goed mee.

    Ik doe regelmatig online diverse testjes (van audiciens als onafhankelijke organisaties). Met de online testjes blijk ik geen beschading te hebben. Toch hoor ik nog steeds niet gebalanceerd. Iemand ervaring of een idee? Ter duidelijkheid het linkeroor is wel in orde.

    Reageer
Reageer op: Na oorontsteking klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief