Neus lange tijd dicht

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb een vraag,

    Het begon allemaal in de zomer toen ik last had van hooikoorts. Normaal neem ik een anti allergie pil en dan is het over. Maar dit keer bleef mijn neus lopen. Hierdoor kreeg ik de neusspray Livocab, wat niet werkte. Maar sinds dien is mijn neus constant dicht. Hierdoor heb ik erg veel moeite met ademen en heb ik soms hevige hoofdpijn.

    Ik ben naar de KNO arts gegaan en die zegt dat het allergie is en neuspoliepen. Ik heb de volgende sprayen geprobeerd maar zonder resultaat.
    Livocab
    Azelastine/​fluticason
    Flucticason
    Mometason

    De laatste 3 genoemde sprayen geven erge bijwerkingen zoals hoofdpijn en druk op de ogen.
    Ik wil liever geen operatie.

    Weten jullie misschien een andere medicijn of oplossing?

    Reageer
    #2

    iemand?

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Je bent al bij een KNO arts geweest, denk dat die er meer verstand van heeft dan de gemiddelde bezoeker hier op het forum,waarschijnlijk reageren er daarom geen mensen?

    Als die arts heeft gezegd dat een operatie een volgende stap is, vrees ik dat je daar dan niet onderuit komt als je van je klachten af wilt.  Je kunt ook nog voor een second opinion naar een andere KNO arts gaan, wellicht heeft die nog andere opties.....

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Neus lange tijd dicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief