Wat helpt tegen keelpijn?

 • #1

  Hai allemaal!

  Ik heb al sinds maandag last van enorme keelpijn, oorpijn en vastzittend slijm (overigens negatief getest op corona gelukkig). De pijn is echt niet te doen maar een doktersbezoek zit er door corona niet in nu.

  Ik heb al van alles geprobeerd:
  Hoestdrank, zuigtabletten, neusspray, keelspray, stomen met eucalyptus, thee met honing, oordruppels, en natuurlijk paracetamol.
  Het probleem is; het enige effectieve momenteel is paracetamol. Ik zit nu al een aantal dagen op de maximale dosering en het helpt wel, maar ik wil het eigenlijk gaan afbouwen. Lange tijd de maximale dosering paracetamol is niet goed voor je lever en ik wil schade voorkomen.

  Nu is het probleem dus dat er naast paracetamol niets lijkt te werken. Al die andere dingen werken op het moment van inname, maar het is na enkele minuten al uitgewerkt en dan is de pijn weer net zo erg als daarvoor.

  Heeft iemand nog een suggestie voor wat ik kan doen, naast pijnstillers en bovenstaande? Ben een beetje ten einde raad..

  Reactie
  #2

  "De pijn is echt niet te doen maar een doktersbezoek zit er door corona niet in nu." Waarom niet? Huisartsenzorg gaat gewoon door. Bel met je huisarts
  Je kunt brufen 400 mg samen nemen met 1000 mg paracetamol, 3 x daags

  Reactie
Reageer op: Wat helpt tegen keelpijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief