Kanker? Ontsteking?

 • #1

  Hallo,

   

  Ik ben een jongen van 17, ik heb al jaren last van enorm veel slijm wat niet weg wilt gaan. Elke keer als ik fiets naar school moet ik kokhalzen, in de avond moet ik spugen, als het erg is krijg ik ook een dikke keel en de volgende dag ben ik ziek. (Dit is voor mij altijd hoe ik ziek wordt) eerst keel, dan neus dan koorts.

  1 keer naar KNO geweest niks, 3x bloed geprikt niks, geen allergie niks..

  Vorige week ben ik naar de KNO geweest en hij voelde iets in mijn hals hij dacht een gescheurde spier maar wist het niet zeker, ook twijfelde hij dat ik een chronische bij holte ontsteking heb. Dus wilde hij een CT scan en een echo. Ook heb ik van hem een neus spray gekregen en een voorwerp wat alle slijm uit mijn neus moet wegduwen mbv NaCl-oplossing. Hierna na het gebruiken van dit voorwerp is het erger geworden,

   

  ik ben enorm misselijk, ik kots elke ochtend slijm uit. —> de laatste twee dagen eten uitgekotst. (Meestal 2-3 uur later). Ik heb CONSTANT slijm in mijn keel ik weet dus niet of deze slijm vanuit mijn neus in mijn keel gaat of dat ik een gevoel heb dat er iets vast zit in mijn keel.. En ik word benauwd. Ben ook vermoeid. Geen keelpijn, mijn neus is soms verstopt niet heel de dag maar ook niet een uur ofzo gewoon een half uurtje en an weer open dan na 2 uur weer een half uurtje het wisselt telkens. Slijm is soms groen soms wit troebelig. Soms lichtgroen verschilt ook telkens (dit spuug ik trouwens dus het komt niet uit mijn neus uit mijn neus komt juist doorzichtige slijm wat ik dus heel raar vind?? ) ik hoest soms en dat is het wel zo een beetje.. ik spuug geen bloed uit, nooit gerookt, nooit alcohol gedronken ofzo. KNO-arts zag ook niks aan mijn neus, of keel. Hij keek ook met een kleine camera helemaal in mijn neus. Maar, ik moet ook de heletijd boeren (zuur) dit was er eerst helemaal niet opeens is dit er bij gekomen hierdoor krijg ik dus die kots neigingen ook en doordat ik de heletijd het gevoel heb dat slijm in mijn keel komt of dat er misschien? iets vast zit ofzo ik weet het niet want eten enzo kan ik gewoon makkelijk doorslikken en spuug etc.

   

  ik hoop dat iemand kan zeggen wat ik EVENTUEEL kan hebben natuurlijk kan je dat niet weten 100% maar kan het een tumor zijn? ik ben echt bang daarvoor.

  Reactie
  #2

  Nog iets vergeten te melden,

   

  ik kan mijn ogen moeilijk naar links rechts boven beneden bewegen het doet echt pijn.

  Reactie
  #3

  Met een tumor heeft toch echt helemaal niets te maken.

  Reactie
Reageer op: Kanker? Ontsteking?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief