Rechteroor zit geen druk meer in

 • #1

  ik heb een heel raar fenomeen. Mijn rechteroor als ik die dicht druk met mijn vinger hoor ik totaal geen wind (druk) meer. Het is echt helemaal stil. Terwijl dat nooit zo was. Ook ervaar ik als ik in een gesprek ben en dus luister naar de ander dat dit oor gaat kraken. Of als ik tv kijk of muziek luister. Of als ik aan de telefoon ben met iemand. Mijn linkeroor heeft nog wel die normale wind (druk) als ik met mijn vinger mijn oor dicht houd. Uiteraard heb ik de klachten die ik rechts heb niet aan de linkerkant. Wat zou dit kunnen zijn en gaat het vanzelf weer over?

  Reactie
  #2

  Misschien vastzittend oorsmeer. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #3

  Ik ben al bij de huisarts geweest en die heeft gekeken in het oor en kon niks abnormaals vinden. Ik vind het zo raar dat er helemaal geen wind geluid meer te horen is in dat rechteroor als je het dicht drukt. Het lijkt dus wel alsof er geen lucht meer in het middenoor zit. Terwijl ik helemaal geen druk of pijn voel...Het voelt dus doods aan.

  Reactie
  #4

  Ik kan het zo ook niet verklaren. Je hebt geen gehoorproblemen of andere klachten. Dus zal het het ook geen probleem zijn

  Reactie
  #5

  Nou in die zin dat ik als ik dus geluid dicht bij mijn oor hoor, het rechteroor dus gaat kraken. Bij geen geluid blijft het stil. Ik hoop toch wel dat dit overgaat...

  Ik denk dat het komt doordat er geen lucht meer in het rechteroor aanwezig is. Maar wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn?

  Reactie
  #6

  Dat wordt dat toch veroorzaakt door het trommelvlies. probeer er zo min mogelijk op te letten

  Reactie
Reageer op: Rechteroor zit geen druk meer in
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief