Ongemakkelijk gevoel in keel

 • #1

  Hallo,

  Ik zit met een vervelend iets. Ik heb het gevoel alsof ik een brokje in mijn keel heb, maar dan wel echt minimaal. Het is begonnen nadat ik orale seks heb gehad met iemand (penis in mijn mond) en het begon eigenlijk een aantal uren daarna al op dezelfde dag. Dinsdag was dit gebeurd.

  Is er zo op het zicht iets te zien? Zou het kunnen dat ik tijdens de handeling een spier heb verrekt of verkeerd heb gebruikt? Ik heb van nature een erg gevoelige keel. Zelfs tegen het water van het apparaatje van de tandarts kan ik niet. Dan heb ik al het gevoel dat ik stik. Volgens hem was dat normaal bij sommigen.

  Zat ook te spelen met de gedachte aan een soa maar aangezien het dezelfde dag nog begon lijkt me dat niet voor de hand liggend. Het is ook geen pijnlijk gevoel. Het is een gevoel alsof mijn keel getriggerd wordt en 'vol' is, alsof er een heel piepklein brokje zit. Gaat dat vanzelf weg met rust of kan ik er iets aan doen om het te versnellen? Misschien handig om erbij te vermelden dat de grootte van de eikel van desbetreffende persoon erg dik was, wat zou kunnen leiden naar spierpijn ofzo.

   

  Alvast dank.

  Reactie
  #2

  Zie wel iets op de huig als ik heel erg inzoom maar weet niet of dat van relevante waarde is

  Reactie
  #3

  Heb hier nog een foto. Datgene wat ik ''zag'' in het bericht van 11.17 is niet meer te zien als ik inzoom dus dat was niks.

  Reactie
  #4

  Ik was vanmiddag eens aan het nadenken over redenen waarom ik het zou kunnen hebben. Ik adem relatief vaak door mijn mond omdat ik via de neus niet voldoende zuurstof krijg naar mijn gevoel. Wat lijkt u het meest waarschijnlijk? Spieroverbelasting na de orale seks? Een soa of toch irritatie door het door de mond ademen?

  Reactie
  #5

  Je keel zal geirriteerd zijn geraakt

  Reactie
  #6

  Ik denk het ook want ik heb ook een beetje een hese stem. Op de foto's niets bijzonders kunnen ontdekken John?

  Ik heb ook contact gehad met GGD Sense en precies gedetailleerd alles uitgelegd en die zeiden het volgende

   

  Beste,
  Goed dat je contact hebt opgenomen met Sense.
  Het is niet nodig om je zoveel zorgen te maken over een soa. Je hebt anale seks gehad met condoom. Verder enkele andere seksuele handelingen.  Je hebt veilige seks gehad voor hiv en een kleine kans voor een andere soa. Eventueel zou je een test kunnen doen als jij je zorgen blijft maken.
  Blijf jij ongerust, bel ons dan of kom een keer met ons chatten. 
  Wat mij in ieder geval qua soa een beetje gerust stelt. Zou het iets te maken kunnen hebben met corona anders? Mijn moeder zit in een risicogroep dat zou een nachtmerrie zijn. Voel me egoïstisch en schuldig dat ik na maanden social distancing toch weer dicht bij iemand ben geweest. Ik voel me prima heb alleen die irritatie. Het is ook gewoon echt een gevoel alsof er iets te hardhandig in is geweest terwijl dat niet echt het geval was denk ik. Maargoed ik ken mezelf. Schijnklachten door stress heb ik vaak.
  Reactie
  #7

  Ik heb niets bijzonders kunnen zien

  Reactie
  #8

  Goedenavond John,

  Inmiddels gaat het al wat beter! Als ik er niet op let voel ik op sommige momenten helemaal niks meer.

  Ik heb gelezen dat de natte was binnenshuis drogen slecht voor je kan zijn. Zou dit ook kunnen bijdragen aan de vage keelklachten? Hier thuis drogen we namelijk de was weleens binnen op de slaapkamer en ik merk dat wanneer dit met veel was wordt gedaan, ik inderdaad meer van die vage keelklachten ervaar.

  Tevens een nieuwe foto toegevoegd in de bijlage zoals je kunt zien. Mijn vraag om deze even te controleren op eventuele bijzonderheden en ik heb een vraag wat betreft de omcirkelde gebieden. Weet jij wat dat is? Die knobbeltjes heb ik echt al heel erg lang. Staat los van bovenstaande denk ik maar het is niet iets waar ik me zorgen voor hoef te maken toch?

   

  Bedankt voor je hulp.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bijgevoegde foto is wat beter belicht. Misschien is dat wat makkelijker voor je. Vind de vorige erg donker.

  Reactie
  #10

  Een te hoge luchtvochtigheid kan wel wat klachten veroorzaken. En is ook niet gezond
  Ik kan niets bijzonders zien

  Reactie
  #11

  Het zou kunnen ja. Er is in ieder geval niks bijzonders te zien volgens jou/U.

  Ik heb een vraagje trouwens omtrent orale soa's. Áls je hiervan klachten ervaart, is dit dan constant? Of verdwijnt het even en komt het later weer terug? Sinds gisteravond heb ik het gevoel niet meer gehad. Ging ook vandaag weer de hele dag goed. Vanavond, na het eten van chips, is de lichtelijke keelpijn weer gaan opspelen. Nouja keelpijn. Het ongemakkelijke gevoel wat lichtelijk pijn doet.

  Ik denk dat ik het link naar mijn eetgewoontes. Dat mijn keel daarvan geïrriteerd wordt. Anders misschien een virusje waar ik niks van merk. (Gaat een virusje, niet corona, rond op de basisschool van mijn broertje)

  Reactie
  #12

  Klachten van een soa zijn er en blijven

  Reactie
  #13

  Dus die zouden dan eigenlijk niet weg gaan totdat deze behandelt wordt? Of een dag weg gaan en dan weer terug komen? Als er überhaupt klachten voorkomen uiteraard.

  Als ik zo mijn berichten lees denk ik niet gelijk aan een soa denk jij ook niet toch? Zal wel weer een gevalletje van een mug een olifant maken zijn. Desalniettemin toch fijn dat je altijd serieus ingaat op vragen en zeer snel antwoordt. Dank daarvoor.

  Reactie
  #14

  De klachten zouden idd blijven totdat ze behandeld zijn of het lichaam de infectie zelf klaart

  Reactie
  #15

  Oké. Dank je! Zelf genezen heb ik inderdaad ook al eens over gehoord. Vraag me af op welke schaal dit gebeurt en waarom er dan getest en behandeld wordt. Preventie om het aantal besmettingen niet te hoog te laten oplopen misschien. Maargoed maakt ook niet uit bedankt voor je antwoord.

  Reactie
Reageer op: Ongemakkelijk gevoel in keel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief