Chronisch verkouden

  • #1

    Hoi,

    Ik heb sinds februari last van hoest, hoofdpijn en niezen. In het begin was het wat heviger met ademtekort in de avond. Nu zijn de symptomen wat milder, maar ik heb nog steeds wel die hoofdpijn en de kriebel in de keel.

    Ik ben dus maandag naar de dokter gegaan, heeft mijn mond gezien en heb een schimmelinfectie met geïrriteerde oor- en neusslijmvliezen. Hij heeft me ook een bloedtest gedaan om ineens te weten of ik allergisch ben.
    Ik heb vandaag gebeld voor de resultaten, maar wat blijkt dat ik niet eens allergisch ben, en dat alles perfect in orde is.

    Hij heeft me cetrizine gegeven voor 2 weken en pilletjes voor de schimmelinfectie.
    Nu ben ik wel in de war want ik weet nu niet wat ik heb al van februari, waardoor ik de verkoudheidsklachten ervaar. Als het iets ernstig zou zijn, zou het waarschijnlijk in de bloedtest zichtbaar zijn?

    Als iemand een idee zou hebben, of hetzelfde meemaakt, hoor ik het graag, ik weet niet meer wat te denken en het opzoeken op internet maakt me alleen maar bang.

    Ik ben 23 jaar en rook en drink niet.

    Reageer
Reageer op: Chronisch verkouden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief