Bloedende tonsillitis

  • #1

    Beste, ik heb al een aantal jaar last van tonsillitis. De plotselinge Witte stinkende stukjes en slechte adem die uit mijn keel komt is erg vervelend. Ik poets regelmatig mijn tanden (2 a 3 keer per dag) en ook mijn tong, omdat ik had gelezen dat daar zich ook veel bacterien op nestelen. Ik had ook op sommige forums gelezen dat je de witte stukjes soms voorzichtig met een wattenstaafje uit je keel kan ‘scoopen’. Ik heb dit geprobeerd en het viel mij gelijk op dat met een redelijk zachte aanraking de kleine holtes waar die witte stukje zitten enorm gaan bloeden (zie bijgevoegde foto). Een extra foto van mijn keel lukte helaas niet om te uploaden.

    Ik zou graag willen weten of ik hier goed aan doe en wat ik verder kan doen of zelfs naar een huisarts moet om dit verder te laten onderzoeken.

    Informatie over mij:

    Leeftijd: 22, lengte: 185cm, gewicht: 73kg.

    Alvast Bedankt!

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik zou daar toch maar even mee naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Bloedende tonsillitis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief