Tand van plastic vork in keelgebied.

  • #1

    Ik heb sinds 8 augustus 2015 een stukje (sinds vorig jaar stukjes) van een plastic vork in de strot, zo ongeveer achter de tong ten hoogte van het slikgedeelte. Het is vergelijkbaar met het spul van een koffiebekertje. Scherpe scherven, slierten en bonkjes kronkelen in een brij rond in die regio en zorgen voor steken in heel mijn hoofd, oren kaak, borst en hals. Slikken wordt in toenemende mate moeilijk en de pijn is -ondanks pijnstillers, zenuw-verdovers en p<span class="text_exposed_show">aracetamol- niet meer te harden.</span>

    Het vermoeit me en beheerst bijna heel m'n leven. Met het achterste van mij tong kan ik soms ingrijpen als het heel zeer ergens doet, maar met 1 object viel dat te doen...met tientallen niet. Vorige week naar pijnarts geweest en zijn recept was behulpzaam voor de ergste zenuwpijn, wat blijft zijn steken en krampen. En mijn strot voelt of het uit elkaar wordt gerukt en stuk gezaagd.

    Ik ben afgelopen jaren naar een aantal ziekenhuizen geweest maar men kon niets op de scan zien. Dus men kon niets doen en liet me met mijn problemen eigenlijk alleen. Niemand heeft regie over hoe men mij wél kan helpen. Uit pure nood naar Leuven in België dan maar. Ook daar stond ik binnen tien minuten weer buiten. Tot half maart drie keer terugkomen voor scans en sliktest. De dokter had het over fantoompijn...maar ik heb werkelijke problemen. En terwijl ik al jaren weet wat er aan de hand is en mijn zooi steeds pijnlijker en lastiger wordt.

    Ik ben een doodnuchtere Rotterdammer en normaal gesproken moet je mij naar een ziekenhuis slepen, maar dit vat ik allemaal niet. Het is om wanhopig van te worden. Iets dat je met een blote vinger en even geduld gewoon kunt voelen in mijn keel is niet te zien...te voelen des te meer. Ik weet zéker wat ik heb, maar niemand luistert eigenlijk. Het is gewoon krankzinnig.

    Waarom ik dit vertel... Kijk allereerst maar uit met plastic vorkjes, Ze kunnen je leven ruïneren. Of er een dokter in de zaal is weet ik niet. Je zal het maar hebben... Kan íemand mij asjeblieft snel helpen?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Maar niemand heeft dus met onderzoeken kunnen zien dat er daadwerkelijk iets in je keel zit. Met een scan had dit toch echt wel gezien moeten zijn.
    By the way: Fantoompijn is ook een werkelijk probleem..
    Die om te beginnen eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

    Reageer
    #3
    • Dit is nu precies het probleem. Kleine bewegende plastic deeltjes zijn niet te zien op scans. Ik ben absoluut zeker dat het geen fantoompijn is. Ik heb getuigen van het voorval en met een beetje geduld kun je het met de vinger zelfs voelen. Je wordt gewaarschuwd om uit te kijken voor brekende vorkjes maar als het misgaat dan gaat bijna iedereen ervan uit dat het niet zo is. Gelukkig zijn mijn tandarts en huisarts wel overtuigd dat het niet psychisch is. Mocht iemand dit wel serieus nemen hoor ik dat graag.
    Reageer
Reageer op: Tand van plastic vork in keelgebied.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief