Al een jaar o.a hoofdpijn en grieperig gevoel

 • #1

  Ik heb al ongeveer een jaar last van steeds terugkerende hoofdpijn. De hoofdpijn zit vooral bij mijn voorhoofd,maar ook regelmatig laag bij mijn achterhoofd.
  Verder heb ik constant een slechte adem, en vaak last van een droge mond en een grieperig gevoel; denk regelmatig dat ik koorts heb terwijl dit niet het geval is. In combinatie met die hoofdpijn voel ik me echt flink beroerd dan.
  Verder heb ik regelmatig oorpijn.

  Ik ben met deze klachten 7 maanden geleden naar de huisarts gegaan en die dacht aan stress en moest het aankijken.
  Ik heb dit gedaan en naar anderhalve maand weer teruggeweest, ik moest neuspray van het drogist proberen. Weer naar ruim een maand teruggeweest en dacht weer aan stress en zag echt geen reden om me verder te onderzoeken. Ik heb toen weer 2 maanden rondgelopen met de klachten en uiteindelijk weer een afspraak gemaakt, en nog steeds weigert hij onderzoek.
  Hij ziet wel dat mijn keel rood is en dat ik geiriteerde gehoorgangen heb, en sommige afspraken voelt die een opgezette klier in mijn nek.
  Ik heb gevraagd of het een allergie kon zijn, eventueel droge lucht, of een doorverwijzing naar kno zin zou hebben maar dit was allemaal niet nodig, ik heb toen aangegeven dat ik zoveel last heb van de klachten en ik me mischien een paar dagen per maand niet ziek voel en eigenlijk wil dat er verder gekeken word dan alleen stress. Volgens hem was dit echt niet nodig en kwam dit wel vaker voor en gaat het vanzelf over.

  Inmiddels ben ik de afgelopen 2,5 week echt flink ziek en verergering van de klachten en vond een waarnemer van mijn huisarts doorverwijzing naar de kno wel nodig. Hier kan ik over 2 maanden terecht.

  Die klachten zijn op dit moment nog steeds vergert en voel me alsof ik constant een flinke griep heb alleen de koorts ontbreekt( vorige week wel 2 x een dag koorts gehad). En ben ik misselijk. Het heeft geen zin om weer naar mijn huisarts te gaan en er zit niks anders op dan te wachten op de kno maar voel me ontzettend wanhopig.

  Is er iemand die dit herkent of tips voor me heeft?

  Reactie
  #2

  Even ter aanvulling; ik heb overigens geen last van stress.

  Reactie
Reageer op: Al een jaar o.a hoofdpijn en grieperig gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief