Bultje onder tong

 • #1

  hallo,

  ik heb sinds 2-3 weken een bultje onder mijn tong. Het is een pijnloos bultje en voelt als een soort puistje onder de tong. Ik ben er mee naar de huisarts geweest en die vertelde mij dat het niks kwalijks is maar wat het precies wel was kon hij mij ook niet vertellen. Ik wil voor mijn eigen gemoedstelling graag een beetje duidelijkheid wat het dan wel is.. op internet ben ik er ook nog niet heel veel wijzer van geworden. Daarnaast (op advies van dokter) vandaag het bultje proberen door te prikken maar er kwam alleen bloed uit. Wie kan mij helpen/goed advies geven? Alle hulp wordt heel erg gewaardeerd!

  Reactie
  #2

  ik heb dat nu ook en kan er niet zoveel over vinden. hoe is het afgelopen bij jou?

   

  Reactie
  #3

  Hoi, ik heb echt precies hetzelfde. Dat is ook wat de dokter tegen mij zei. Mijn bultje ziet er ook precies zo uit en ik heb het nu al iets van 2-3 maanden. Ben je er al uit gekomen? Ik wil er ook graag vanaf want ik voel hem soms wel. Inderdaad alsof er gewoon een puistje of een rijstkorrel onder je tong zit.

  Reactie
  #4

  precies deze heb ik naast mijn huig in me mond. Heel vervelend om zo onzeker verder te moeten gaan. Volgens mijn arts was er niks aan de hand.

  Reactie
Reageer op: Bultje onder tong
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief