knobbel op rechter teelbal

  • #1

    Hallo daar,

    Het begon allemaal op de morgen van 10 maart, toen had ik hevige pijn aan mijn balzak, ik kon hem haast niet aanraken. Dit duurde tot 12 maart, 13 maart was de pijn dragelijk en kon ik het al wat aanraken de 14de maart was de pijn volledig weg.

    Toen ben ik terug gaan controleren aan mijn teelballen en voelde ik een knobbeltje aan de bovenkant vaan mijn rechter teelbal, dus maakte ik me zorgen. Heb het erover gehad met een vriend en die raadde me aan naar de dokter te gaan hen kon ook helemaal niets zijn zei hij.

    Diezelfde avond (14 maart) kon in echt niet slapen ik bleef er maar over nadenken, en begon terug wat te voelen aan de knobbel en plots kwam die los..
    Even erna vond ik hem weer terug aan de onderkant van dezelfde teelbal en kort daarna was ik het kwijt en hem het nog niet terug gevoeld sindsdien.

    Dus moet ik mij zorgen maken ? Ik dacht het kan een korstje geweest zijn of dergelijke die nu gewoon in men scrotum zit, kan dit kwaad ? Toch maar naar de dokter gaan ?

    Bedankt voor uw tijd !

    Reageer
    #2

    Ik zou toch even naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken. Misschien dat er even een echo kan worden gemaakt.

    Reageer
Reageer op: knobbel op rechter teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief