Na prostaat verwijdering nog steeds kanker?

  • #1

    Vanochtend de uitslag gehad van CT. Ben verbouwereerd. 25 keer bestraald, prostaatkanker bleef. Uiteindelijk prostaat verwijderd, maar volgens de oncoloog heb ik nog steeds prostaatkanker. Ik kon niks meer vragen en zit nu verslagen te googlen op 'nog steeds prostaatkanker na prostaat operatie' Uiteraard kan ik niks vinden, want mijn inziens kan je geen prostaatkanker hebben als je prostaat weg is. Of begrijp ik het allemaal verkeerd?

    Reageer
    #2

    Dat is inderdaad vervelend nieuws voor je...
    Klinkt inderdaad wel een beetje vreemd. Maar wat de oncoloog daar nou precies mee heeft bedoeld kan ik zo helaas ook niet zeggen. Ik zou aanraden om dat toch opnieuw met de oncoloog te bespreken. Maak dus een afspraak of vraag om een belafspraak, zodat je daar wat meer uitleg over krijgt

    Reageer
    #3

    Er zijn,34 zoveel mannen dit ten gevolgen van prostaatkanker komen te overleiden, daar moet toch met man een macht iets aan gedaan worden, het even einde is een ongelovelijk leide ik heb het bij mijn vader gezien, ik heb zelf ook nog drie zoons, gaan die het zelde mee maken als mijn ope, vader en ik.

    Bij mij is ook acht jaar geleden de prostaat en lympeklieren verwijderd en ik maar weer PSA aan een paar weken geleden was het nog 0,340000 en nu is het 0,370000.

    Of moet het op zijn beloop laten en als het te erg word een eind aan mijn leven maken.

    Ik heb ook nog mijn alles mijn vrouw en kinderen.

     

    Mijn Engels is niet goed, misschien kan er internationaal gezocht worden wat men in het buitenland gebruikt word om mannen te genezen van de gevolgen van prostaatkanker.

     

    Reageer
    #4

    Kan kanker worden genezen met canabis, ja we zoeken en zoeken naar oplossingen, de kanker gaat geleidelijk aan tot snel zijn grip uit oevenen op het lichaam, mijn Prostaat holte heeft nu een PSA van ,05200000 dus het gaat nu snel. Een dokter moet een geneesheer zijn kan dokter.nl ons met elkaar ook verder helpen, of is het alleen maar om van je af te schrijven, en daar je tijd mee te verspelen.

    Help ons toch verder, zoek internationaal voor uw mensen, zodat we met elkaar kunnen genezen.

    De hoogleraar oncologische chirurgie Marjolein Smidt, vind ook dat er wat moet gebeuren.
    <h1 class="pageTitle print-only">De overheid moet nu met maatregelen komen om mensen langer gezond te houden | KNMG</h1>

    Reageer
    #5

    Wij hebben het advies gekregen van een prepperforum om hulp te zoeken via een medisch forum hier zijn we dan, help ons dan ook geef in iedergeval reacties.

    Ook zitten we met het probleem amper nog vertrouwen te hebben in de medische zorg er worden ontzettend veel fouten gemaakt, en echt het welzijn van de patiente zie je amper terug, en de ziekenfondsen maken steeds meer vormen van geneeskunde onmogelijk ze hebben veel te veel macht.

    Mocht ik iets schrijven wat anders beter was geweest neem het mij niet kwaalijk het zit me allemaal wat erg hoog, zien amper nog een uitweg.

    Reageer
    #6

    Het is niet aan fora om op zoek te gaan naar medische oplossingen voor ziekten een andoeningen. Dat is toch een aangelegenheid voor de medische wetenschap. Bovendien beschikken fora niet over de benodigde middelen om dat te doen. En wat canabis betreft: dat geneest gen enkele vorm van kanker. Althans daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor. Je betoog voor meer onderzoek/hulp zou dan ook gericht moeten zijn aan de Minister van Volksgezondheid.

    Over je eigen waarde: De PSA moet na een prostaatverwijdering beneden 0,1. Je geeft aan dat jouw waarde 0,052 is. In principe is die waarde dus goed. Stijgt de waarde boven 0,1 dan is er in de regel restant van tumorweefsel aanwezig. Een MRI scan zou daar uitsluitsel over kunnen geven. Je zou met de uroloog/oncoloog kunnen bespreken om een scan te laten maken als je dar ongerust over bent

    Reageer
Reageer op: Na prostaat verwijdering nog steeds kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief