Bultje..

 • #1

  Goedenmorgen,  na wat goed voelen voelde ik een rond hard bultje bij mijn maag denk ik. Als je een lijn trekt vanaf mijn navel en dan omhoog en ik ga trek die lijn met mijn vingers, kom ik een bult tegen die rond en hard is en weg schiet. Het voelt niet alsof het ergens aan vast zit ofzo. Ik ben 26 jaar en ben bang dat dit kanker is? Heb verder totaal geen andere symptomen. Wel vaak last gehad van een geïrriteerde maag en daarvoor ga ik dan weer naar de dokter en krijg dan een week maagbeschermers en dan is de maag ook weer normaal. Moet ik mij zorgen maken?

  Reactie
  #2

  Als ik vanaf dat bultje naar rechts ga kom ik mijn darmen tegen.. maar die voelen niet zo hard aan als dat bultje in het midden..

  Reactie
  #3

  Dat is het zwaardvormig uitsteeksel van je borstbeen. Dat hoort daar te zitten. Frunnik er niet te veel aan.

  Reactie
  #4

  Die hoort toch hoger te zitten? En ergens vast aan te zitten? Als ik vanaf mijn borstbeen ( laatste bot wat ik kan voelen tussen mijn borsten in het midden zeg maar ) voel , dan voel ik eerste paar centimeters helemaal geen bot en dan voel ik ineens dat ronde bultje..

  Reactie
  #5

  Dat zit ook aan je borstbeen vast.  Alleen het stukje boven het bultje hoef je niet altijd zo goed te voelen. Waarom speur je je lichaam zo af?

  Reactie
  #6

  Ik heb last van hypochondrie denk ik. Heb in mijn gedachtes al heel wat kankers gehad. Nu voelde ik dit bultje en dacht nahhh altijd vaak last van mijn maag gehad en soms nog.. misschien is dit wel kanker..

  Reactie
  #7

  Kanker is toch wel zeer onwaarschijnlijk. Praat eens met je huisarts over je angsten. Misschien is het goed om eens met een psycholoog te praten.

  Lees ook eens:

  http://www.dokter.nl/dossiers/angsten/

  Reactie
  #8

  Komt gewoon omdat mensen en internet zeggen dat een bult kan kanker zijn.. nah ja en nu dit weer..

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Kijk als u wilt kijken voor mij, het is niet mijn buik op de foto want dat lukt nu niet maar waar ik rood heb gekleurd voel ik een ronde bal. Daarboven voel ik niks wat in verbinding is met die bult. Klopt het wat u zegt dat dat bultje hier zit?

  Sorry dat ik zo vervelend overkom..

  Reactie
  #10

  Helaas geen foto

  Reactie
  #11

  https://postimg.org/image/z38zizzlv/

   

  Ik zie het.. lekker slim van mij..

  Reactie
  #12

  Daar zit het ongeveer. Misschien beetje lager,  niet veel lager dan. Maar daar ongeveer. Klopt dat met wat u zegt?

  Reactie
  #13

  Precies daar zit het aanhangsel...

  Reactie
  #14

  Oké,  gelukkig.. ga ik dit proberen los te laten.. dank u wel voor uw hulp en tijd!

  Reactie
Reageer op: Bultje..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief