bol

  • #1

    Dag,

     

    Ik heb nu al een paar maanden een blijvende knobbel in mijn hals en kleine knobbeltjes onder mijn kaaklijn.  die andere bol zit 1 cm onder mijn kaaklijn en de kleine bolletjes zitten onder mijn bot van mijn kaak maar ik kan ze wel voelen op een manier. Iemand die iets meer weet en aub niet gewoon ga naar de huisart want ik wil gewoon wat meer informatie rond wat dat zou kunenn zijn.

     

    Mvg,

    robin

    Reageer
    #2

    Het zouden lymfeklieren kunnen zijn die je voelt. En dat is op zich niet zo raar, want ze horen er te zitten. Zo horen bij het afweersysteem van je lichaam. Dat is dus niks om bezorgd over te zijn. Pas als ze van buitenaf zichtbaar worden, of plotseling erg gaan groeien, hard en pijnlijk zijn, is het goed om naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken. En moet groeien bedoel ik dan als ze groter worden dan 1,5 cm in doorsnee.

    Reageer
Reageer op: bol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief