Heb ik lymfeflierkanker?

  • #1

    Goedenavond,

    Ik heb al ong. 8 maanden een rode oorlel (begint minder te worden). En sinds kort een bultje in mn nek net onder de haargrens. Het bultje beweegt wel en is niet heel groot. Ook heb ik wat last van mn jeuk over mn lichaam (haar, buik, rug). En ik voelde me deze week 2x opeens vermoeid. Ik heb een maand geleden een bloedprik gedaan waar niks uitkwam. Maar zou ik toch kanker kunnen hebben?

     

    Btw, ik ben 16 jaar.

    Groeten

    Reageer
    #2

    Als je een rode oorlel hebt, is die dus ontstoken. Daardoor ontstaat dan ook een opgezette lymfeklier in je hals. Dat heeft toch allemaal niks met lymfeklierkanker te maken. Dat zou wel gezien met het bloedonderzoek.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de geruststelling. Maar ik dacht eraan omdat ik ook opeens jeuk had over mn hele lichaam. En deze week 2 a 3 keer vermoeidheid voelde in de middag (geen energie). Ook heb ik veel last van mn linkerbovenbeen/lies.. Geen flauw idee of dat er wat mee te maken heeft?

    Reageer
    #4

    Niet met lymfeklierkanker in ieder geval. Dat je last hebt van je bovenbeen en lies kan verschillende oorzaken hebben.

    Reageer
Reageer op: Heb ik lymfeflierkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief