Heb ik kanker?

 • #1

  Hallo ik ben een jongen van 14 en hebt last van een aantal dingen ik heb zweet in de nacht bloedneuzen zomaar en veel hoofdpijn en soms koorts blauwe plekken die ik nergens van gekregen kan hebben op mijn benen last van mijn rug ben vaak duizelig soms val ik zelfs bijna flauw weet iemand raad gr

  Reageer
  #2

  Het zijn een aantal vervelende klachten. Ik denk dat je er goed aan zou doen om met die klachten naar je huisarts te gaan, zodat er wat onderzoeken gedaan kunnen worden.

  Reageer
  #3

  Hallo,
  Ik heb regelmatig een bloedneus soms wel 6 op een dag. Ik krijg ze zomaar. Ik heb ook blauwe plekken. Terwijl ik niet weet waar ik ze van heb. Soms heb ik wel eens in de klas dat de leraar een antwoord vraagt ik steek dan mijn vinger op maar uiteindelijk weet ik niet meer wat ik wilde zeggen. als ik een plekje heb dan duurt het altijd heel lang voordat het geneest. Mijn klas zei dat dit een goede website was. Zij denken dat ik leukemie heb. Weten jullie misschien wat dit is?
  Groetjes Nina

  Reageer
  #4

  Goed dat je klas onze website kent.

  Maar die vraag had je al gesteld vanavond. Alleen heette je toen Bella.
  Het heeft natuurlijk geen zin om dezelfde vraag meerdere keren te plaatsen. Ik vind het ook een beetje flauw om dan een andere naam te gebruiken.

  Praat met je ouders over de klachten en ga naar de huisarts om bloed te laten prikken. Je zou de ziekte van pfeiffer kunnen hebben.

  Reageer
Reageer op: Heb ik kanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief