Klopt dit verhaal over lymfatische leukemie?

  • #1

    Ik ben door een vriend geconfronteerd met een verhaal waarvan ik denk dat het verzonnen is en wat me maar niet loslaat. Wie weet meer over dit onderwerp?
    Begin nov. jl. vertelde hij dat hij dacht niet oud te gaan worden, maximaal 70 (is nu 50), wilde niet zeggen waarom dan. Eind dec. zei hij in een ruzie dat hij zeer gegronde redenen had om aan te nemen dat hij de 70 niet zou halen. Nu, begin februari zegt hij: "Ik ben een paar maanden geleden bij de huisarts geweest omdat ik steeds zo moe was. De huisarts heeft bloed geprikt en ze zagen kennelijk iets raars. Er was een vermoeden van lymfatische leukemie, maar dan een soort milde vorm. Ik moest naar het ziekenhuis voor nog meer onderzoek, vooral weer bloedonderzoek, maar vanwege Covid kon ik pas laat terecht en het duurde lang voordat ik de uitslag. Nu heb ik eindelijk de uitslag en blijkt er niets aan de hand te zijn." Dit proces heeft dus als ik zijn verhaal volg bijna 3,5 maand geduurd (van begin nov. tot half februari).
    Wie kan mij vertellen hoe dit proces verloopt? Het lijkt mij een broodje aap verhaal. Als ik er naar Google dan wordt mijn vermoeden bevestigd, maar wie heeft hier verstand van? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Dankjewel alvast!!

    Reageer
Reageer op: Klopt dit verhaal over lymfatische leukemie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief