18 jaar en kanker

  • #1

    Ik ben 18 jaar en heb pas geleden kanker in me baarmoeder ontdekt. Mijn dokter heeft mij 2 keuzes gegeven: een kind krijgen en daarna baarmoeder berwijderen of gelijk me baarmoeder verwijderen alleen dan blijf ik kindloos voor altijd..

    Ik heb een partner van 21 jaar en we zijn nu ruim 2 jaar samen. Helaas is hij er nog niet klaar voor om kinderen te krijgen. Ik kan het alleen niet accepteren dat hij nu niet wilt, want voor mij is het een hele last op me schouder. Ik weet momenteel niet zo goed wat ik moet doen.. Heeft iemand iets soortsgelijks mee gemaakt? Zo ja, zou ik et graag willen weten..

    Groetjes,
    C

    Reageer
    #2

    Hai lief, ik heb even voor je gegoogeld en deze sites gevonden:

    http://www.voek.nl/
    http://www.vruchtbaarheid.org/
    http://www.stilverlangen.com/

    Sterkte

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hartstikke bedankt..

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Kinderen die behandeld zijn voor kanker kunnen binnenkort voor het eerst meedoen aan een online cursus waarin ze al chattend leren om beter om te gaan met de gevolgen van hun ziekte.

    De Psychosociale Afdeling van het Emma Kinderziekenhuis AMC ontwikkelde samen met het Trimbos-instituut deze digitale variant van de cursus ‘Op Koers’ zodat jongeren uit heel Nederland in hun eigen omgeving kunnen deelnemen. Vanaf deze week kunnen zij zich aanmelden via http://www.opkoersonline.nl. De ontwikkeling van de website werd mogelijk gemaakt door een subsidie van de Stichting Roparun. (ICTzorg)

    Reageer
    #6

    Ik ben 18 jaar en ik rook redelijk veel, ik ben laatste tijd enorm ziek en ben ook bang van kanker. Veel mensen in mijn familie hebben kanker gehad, sommige hebben het overwonnen sommige niet. Ik heb ook veel pijn en ik weet echt niet wat te doen, heb al geprobeerd met stoppen 1 week maar lukte mij niet. Weet iemand wat ik kan doen of kan er iemand mij helpen? Want als ik het aan me moeder vertel doet ze er erg licht over alsof ik het allemaal verzin..

    Reageer
    #7

    Ga dan eens naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

    Reageer
Reageer op: 18 jaar en kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief