Help ik blijf een opgezette buik houden

 • #1

  Eind Januari mijn ontlasting laten testen en kwamen tot de conclusie dat ik parasieten had , 9 dagen lang 3x daag antibiotica gekomen en nog steeds heb ik brijerige ontlasting en zelfs eind van de dag diarree , ben naar de diëtiste gestuurd en die heeft mij wat handvaten gegeven voor het eten , maar ik blijf maar een opgezette buik houden ondanks dat ik wat kilo’s verloren heb , ik zelf blijf maar in mijn hoofd denken ik zou toch geen K hebben en ik moet eerlijk zeggen ik ben er 24 uur mee bezig , ik ben ten einde raad en het maakt me wel depri .

  Reageer
  #2

  Is er gecontroleerd of de parasieten nu weg zijn?

  Reageer
  #3

  Nee ik denk dat ze ervan uit gaan dat die nu weg zijn ,

  Reageer
  #4

  Dan zou ik terug naar de huisarts en om te beginnen vragen om een nieuw ontlastingonderzoek om te kijken of ze idd weg zijn.
  En komt daar niks uit, vragen om verder onderzoek naar de oorzaak van/een verwijzing naar een mdl arts voor je klachten.

  Reageer
  #5

  Dankjewel Suus voor je respons , steeds wanneer ik kijk op dokter Google is het een ernstige ziekte , nu is alleen mijn vraag kan het lang duren na een antibiotica kuur eer je darmflora weer eens normaal is ?

  Reageer
Reageer op: Help ik blijf een opgezette buik houden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief