Niercelcarcinoom

  • #1

    Ik loop rond met pijnlijke linker zij rond nier en uitstraling van pijn bij tijd en wijle naar schouder. Ook is er een lomer gevoel en /of vaag ziekerig gevoel. Eten gaat redelijk. Kan ook wel even naar buiten en bijvoorbeeld wandelen of fietsen, maar liever alleen als het moet. Volgens huisarts is er niks aan de urine te zien, niet anders als de bloedplaatjes die ik altijd al in mijn urine heb.

    De huisarts dacht aan een niersteen. Ik zie de symptomen van een niercelcarcinoom. Ik moest 4 dagen wachten en als het dan niet weg is met de pijnklachten en zo, dan moest ik terugkomen. Een volledig kanker onderzoek is nu niet nodig volgens huisarts. Al heb ik serieuze klachten ... maar zelfs dan niet ... tenminste bij deze huisarts te Nijmegen die ik nog nooit eerder had en niet ken .... je krijgt hier namelijk bij ieder bezoek weer een nieuwe ... als je er iets van zegt :  MOET JE VERTREKKEN AL SOWIESO ... DEZE WERD AL BOOS EN VOND DAT IK TE VER GING OVER MIJN COMMENTAAR DAAROVER ... WAT IK NOG NETJES VERWOORDE!

    Reageer
Reageer op: Niercelcarcinoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief