Borst kanker man??

 • #1

  Hallo, ik ben 28 jaar en ook al las ik dat de kans op borst kanker in mannen erg laag is...vooral op mijn leeftijd, toch maak ik mij zorgen.. Ik heb gemerkt dat mijn linkerborst wat groter is dan mijn rechterborst. Ook zijn allebei mijn borsten wat groter geworden. Ik ben misschien wel iets aangekomen, maar heb verder geen overgewicht of wat dan ook.. Heb verder geen andere symptomen en ook geen kanker in mijn familie..

  Ik heb een jaar lang Finasteride geslikt tegen haaruitval, misschien dat het daarmee te maken heeft? Zou het borst kanker zijn of iets onschuldigs?? Als het helpt kan ik een foto toevoegen..

  Reageer
  #2

  Door het gebruik van finasteride, kan er een toename ontstaan van het borstklierweefsel. Dat hoeft niet meteen tot borstkanker te leiden. Maar ik denk wel dat het goed is om hiermee naar de huisarts te gaan.

  Reageer
  #3

  Bij haaruitval kan het slim zijn om naar oorzaken te kijken en daar wat aan proberen te doen. Goede voeding, met zoveel mogelijk ongeraffineerde producten en voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels is natuurlijk de basis. Ook kunnen bepaalde voedingssupplementen nodig zijn. Onder andere lijnzaad schijnt je hormonen wat te kunnen bijsturen. Dan zou je moeten uitzoeken wat jouw lichaam nodig heeft.

  Reageer
Reageer op: Borst kanker man??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief