Help! Ik ben bezorgt!

  • #1

    ik heb sinds de zomer last van chronisch netelroos en sindsdien meer problemen gekregen. Naast aan de binnenkant van mijn kaak is een beweegbaar bultje ontstaan die ik kan bewegen naar bijvoorbeeld de andere kant van de kaak en voelt niet ruw aan. Toen met kerst heb ik last gekregen van hardkloppingen en kwam ik erachter dat  ik een opgezette lymfeklier is die volgensmij soms wat kleiner is. Nu valt mij ook op dat ik soms meer last heb van die hardloppingen en soms minder maar ik heb het wel bijna constant. Daarnaast sport ik en heb ik nergens last mee. Ik slik nu anti hooikorts medicijnen tege het netelroos. Nu is het probleem dat ik ook tintelende handen heb en ik snap daar helemaal niets van. Wat is dit en moet ik mij hier zorgen om maken?

    Reageer
    #2

    Ik wou er nog aan toevoegen dat ik soms wanneer ik ergere last van hardkloppingen heb ook brandende ogen heb en een warm gevoel.

    Reageer
    #3

    Ik denk dat die klachten door iets anders worden veroorzaakt. Ik denk dat je je iets te druk maakt.

    doe eens de test op:   https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #4

    Ik hoop het want mijn vader is zelf ook na een strijd van 6 jaar overleden aan kanker in 2011. En sindsdien ben ik gewoon bang voor ziekten en dood gaan. Zelf studeer ik nu en werk ik twee keer per dag. Maar hoe kan ik hier dan wat aan doen? In iedergeval bedankt voor uw reactie!

    Reageer
    #5

    Als je hier zo last van blijft houden, lijkt het me verstandig om daar eens met een psycholoog over te praten.

    Reageer
Reageer op: Help! Ik ben bezorgt!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief