Edufix brengt nog geen verandering

  • #1

    Hallo, 

    Zo'n 4 week geleden en ik begonnen met het smeren van edufix op een vlekje op mijn voorhoofd, wat volgens de arts een voorstadium van huidkanker was.

    Ik lees overal dat de huid stuk zal gaan en er korstjes/roodheid/zwellingen optreden maar bij mij is het nog altijd een bruin vlekje.

    Werkt de zalf niet, of is het vlekje misschien totaal iets anders?

    Langer mag ik nu moet smeren volgens mij.

    Groet.

    Reageer
    #2

    Het is verstandig om terug te gaan naar de arts

    Reageer
    #3

    Als de Edufix niets doet is het idd waarschijnlijk iets anders, maar daarom laat de arts je na 2 weken terug komen, die wil dat altijd zien en kan dan een verdere analyse doen en de behandeling aanpassen of een eventuele vervolg behandeling voorschrijven. Of wellicht toont dit aan dat het niets ernstigs is,..... maar ik ben geen arts.

    •  De arts kan 1 keer per geadviseerd hebben wat misschien naar 2 keer moet. En hoe dik smeer je, dat maakt ook uit. Bij werkte het pas echt lekker dat ik 2 keer per dag smeerde.
    Reageer
Reageer op: Edufix brengt nog geen verandering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief