Hersentumor symptomen

  • #1

    Beste lezer,

    Ik heb sinds langere tijd last van mijn spraak. Ik merk dat ik in fasen last heb om woorden uit te spreken, of goed uit mijn woorden te komen. Dit merk ik vooral in situaties waarin ik mezelf niet op gemak voel, maar ook steeds vaker in fijn gezelschap en met een fijne sfeer.

    Daarnaast heb ik dat er vaker slijm uit mijn mond loopt tijdens het praten. Niet aan de zijkant van mijn mond, maar aan de voorkant (onderste lip).

    Ook heb ik last van druk in het hoofd, het voelt niet per se als hoofdpijn, maar meer aan een zeurende pijn die voortdurend aanhoudt.

    Ook ben ik vaker misselijk, op erg onlogische momenten. Dit blijft dan even, daarna is het weg. Soms heb ik momenten dat ik het gevoel heb bijna te moeten overgeven.

    Tot slot vind ik het steeds lastiger om mezelf te zijn in een vreemde situatie, meer geremd en onzeker.

    Ik maak me er erg zorgen over.

    Kan dit te maken hebben met een hersentumor?

    Reageer
    #2

    Het klinkt toch allemaal als een gevolg van angst/stress en spanningen, maar dat is volgens in een ander topic ook al uitgelegd.

    Reageer
Reageer op: Hersentumor symptomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief