Hoofd- en kaakpijn

  • #1

    Beste forumleden,

    Ik bezoek deze site regelmatig maar nog nooit een bericht geplaatst. Tot nu toe. Ik loop al een maand of 3 met bijzondere klachten. Tijdens werk kreeg ik een oogmigraine aanval. Schrikken, maar niet ernstig volgens de huisarts. Echter loop ik sindsdien met een drukkende hoofdpijn aan beide kanten van het hoofd/rond de slapen die constant aanwezig is. Regelmatig komt er alleen een stekende pijn langs. Dit duurt een paar tellen en verdwijnt weer. Ook heb ik constant een drukkend gevoel in mijn kaken/wangen. Zijn dit symptomen van een hersentumor? De angst is dermate aanwezig dat ik er 's nachts soms niet van kan slapen. Ik hoop op een reactie!

    Groetjes anoniemY

    Reageer
    #2

    Het lijken dan toch eerder spanningsklachten. Ga terug naar de huisarts met de klachten

    Reageer
    #3

    Dank voor je snelle antwoord! De dokter weet dat ik een hypochonder ben en gooit het bij voorbaat al op stress. Deze constante drukkende/stekende hoofdpijn is echter de hele tijd aanwezig, al een paar weken lang. Dit kan dan toch geen stress zijn lijkt me?? Kan het probleem niet eerder liggen aan bijvoorbeeld een verlamming van de 5e hersenzenuw? Ik hoor graag van je!

    Groetjes AnoniemY

    Reageer
    #4

    Je googelt te veel. Dat lijkt nou helemaal niet op een verlamming van de 5de hersenzenuw

    Reageer
Reageer op: Hoofd- en kaakpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief