Is dit eierstokkanker?

  • #1

    Sinds enkele weken heb ik een raar gevoel in mijn linkerlies, alsof er iets verstopt zit. Het is een vervelend aanhoudend gevoel. Daarnaast heb ik ook het het gevoel dat ik vaker moet plassen. Vanaf afgelopen week heb ook last van een stijve rug en been aan linkerkant. Kan dit eierstokkanker zijn? Ik heb wel een dikke buik maar dit komt ook door overgewicht. Vanwege mijn overgewicht moet ik ook drempel over om naar huisarts te gaan. Ik maak me heel erg zorgen.

    Reageer
    #2

    Ik ben trouwens 35 jaar en slik al jaren de pil

    Reageer
    #3

    hallo snow

     

    ik heb ook dezelfde symptonen ben er ook bang voor ik ga donderdag naar de gyn. Ik hoop dat het een goedaardig cyste is . Ben jij al naar de gyn geweest?

    Reageer
    #4

    Hallo Anne,Nee nog niet. Ik heb wel een afspraak bij huisarts. Ik zal vragen om een echo en doorverwijzing gyn. Wat toevallig dat je dezelfde symptomen hebt. Heel veel succes donderdag. Hoop dat je nog kunt laten weten hoe het ging. Ik probeer ook positief te blijven.

    Reageer
Reageer op: Is dit eierstokkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief