Knobbel links onderbuik

 • #1

  Links onderin mijn buik, als ik de dikke darm volg voel ik een soort lang knobbel. Daarnaast ben ik afgelopen weken/dagen ontzettend moe en heb ik weinig trek, en moet ik moeite doen om genoeg te eten. Ook val ik af. Ik heb vermoedelijk het pds syndroom em eet daarom sinds een paar maanden gluten vrij. Maar ondanks dat bleef ik misselijk en heel moe. Onlangs was ik bij de huisarts en die gaf aan dat ik me geen zorgen hoef te maken zolang ik geen knobbel voel. Dus vandaar dat ik er nu echt wel over in zit wat dit nou kan zíjn.

  Reageer
  #2

  Het kan je darm zijn die je voelt. als je er ongerust over bent moet je even naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

  Reageer
  #3

  Dankuwel voor de reactie! Ja klopt, die voel ik altijd al sinds lange tijd. De darm. Maar nu zit er een bobbel links onderin de darm en ben ik extra misselijk en moe vanaf dat ik die ontdekte. Ook heb ik vanaf toen weinig eetlust meer en ben ik afgevallen. Maar naar de huisarts gaan vind ik zo'n grote stap. Gezien ik nog maar 23 ben en darmkanker vooral na 50 jaar pas voorkomt.

  Reageer
  #4

  Zie reactie onder andere topic......

  Reageer
Reageer op: Knobbel links onderbuik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief