Knobbeltje borst en soort strengetje

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  32 jaar.
  9mnd geleden bevallen.

  3mnd geleden (1febr) had ik in de linker borst een knobbeltje. Deze is onderzocht door middel van echo en voor hun was er niks te zien. De dokter had mij door gestuurd omdat ik al eerder een cyste had die hebben ze toen weg gezogen. De man die toen een echo maakte in febr. zei dat ik diht klierweefsel had en zag verder geen bijzonderheden.

  Nu ben ik net ongesteld geweest en dit stopte op zondag. Dinsdag tijdens bh aan doen voelde ik onder mijn tepel een soort sliertje/adertje deze loopt in een u vorm en is voelbaar als ik zacht over mijn borst wrijf. Even verder op zit een hard staafje lijken wel twee knobbeltjes naast elkaar die beweegbaar zijn. Natuurlijk al een paar keer gevoeld deze week en ze zitten er nog. Vanmorgen zei mijn man je borst is ook blauw maar dat zal wel van het drukken zijn.

  Ik weet natuurlijk dat ik naar de huisarts moet maar die van mij heeft nu vakantie.

  Maar goed heb net voor 3mnd geleden een echo gehad? Wat kan dit nou weer zijn?

  Misschien dat iemand even kan relativeren voor mij!

  Liefs,

  Reageer
  #2

  Klierweefsel

  Reageer
  #3

  Het is een staafje vlakbij mijn tepel. Het voelt alsof er allemaal bobbeltjes op zitten. Dat is klierweefsel? Anders zit het er nooit? Tenminste dan is het niet zo hard voelbaar. Mijn enige vragen zijn: Is het niet zorgwekkend als dit opeens zo voelbaar is? Want de knobbeltjes die ik ooit heb gevoeld waren geen staafjes maar ronde kogeltjes. En moet ik hier weer een echo van laten maken ik ben 3mnd geleden nog maar net geweest? Want ik ben nogal bang voor borstkanker.

  Bedankt voor je antwoord!

  Reageer
  #4

  Misschien een rare vraag,maar waarom bespreek je dit niet met je huisarts? Dat zou ik tenminste doen. Die kan dan ter plekke bepalen of er verder onderzoek nodig is. Dat zou mij meer rust geven dan zo ongezien via een forum. Waar je ook niet bij een huisarts bent.

  Reageer
  #5

  Ik vraag gewoon ter informatie! Ik ga zeker wel naar de huisarts maar zou het gewoon prettig vinden om even wat info te hebben zodat ik tot die tijd misschien wat rust kan vinden in wat meer info over wat wel en niet kan. Mijn enige vraag is gewoon als het wel klierweefsel is of mogelijk is dat dit opeens zo hard voelt en of het niet direct wat ergs kan zijn omdat de vorige echo 3mnd geleden was.
  Ik ben er zeker bewust van dat deze website geen vervanging voor de huisarts is. ๐Ÿ˜‰

  Reageer
  #6

  Dat kan klierweefsel zijn

  Reageer
Reageer op: Knobbeltje borst en soort strengetje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief