Live web talkshow over borstkanker

Online ZorgZus
  • #1

    Als afsluiting van de maand oktober waarin veel evenementen in het teken van borstkanker staan, presenteert Inge Diepman vanuit de AKN Studio’s in Hilversum een live web talkshow over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van borstkanker.

    Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de BorstkankerVereniging Nederland in samenwerking met Quadia Web TV een live web talkshow via internet voor mensen met borstkanker, familie, vrienden en andere betrokkenen. Presentatrice Inge Diepman ontvangt in de Hilversumse studio gerenommeerde medisch specialisten, verpleegkundigen en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties en praat met hen over de nieuwe richtlijnen voor de behandeling van borstkanker die afgelopen augustus zijn gepresenteerd. Die nieuwe richtlijnen hebben invloed op de behandeling van de ziekte en op de manier waarop met patiënten wordt omgegaan. Een belangrijk onderwerp dus voor patiënten, professionals en betrokkenen.

    Deze online talkshow is interactief. Niet alleen het studiopubliek in Hilversum kan een bijdrage leveren aan de discussie, ook de kijkers achter hun computerscherm kunnen hun stem uitbrengen en direct vragen stellen aan de gasten in de studio.

    De web talkshow op donderdag 30 oktober van 20.30 – 21.30 uur is live te bekijken via http://www.borstkankertv.nl.

    Wie zich vooraf aanmeldt via deze websites wordt geregeld op de hoogte gehouden van het programma.

    http://www.borstkankervereniging.nl en http://www.borstkanker.nl

    Na 30 oktober is de uitzending ook on-demand beschikbaar.

    Reageer
Reageer op: Live web talkshow over borstkanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief