redelijke paniek zoekttocht naar ziekenhuis maar ook nog vergoed

  • #1

    GEEN CONTRACT MEE ( zorgverzekeraar), wel lekker als je alvleesklier kanker hebt. het is nog niet uitgezaaid maar ligt te moeilijk voor nederlandse ziekenhuis ( zeeland/Radboud ziekenhuis).

    dus wat gezocht op internet vonden we op dit forum uz leuven dr topal, maar ja de zorgverzekeraar he CZ.

    wie hier helpt ons aan andere ziekenhuis zonder al te lange wachttijden , en operatie mogelijken met specialisten die het vaker doen !!!

    duitsland is ook bereikbaar voor ons.

    maar het blijft droevig de macht van een verzekeraar wie wel en niet mag leven in nederland.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    916 resultaten met alle verhalen hier anoniem1
    schijnbaar is het moeilijk een lijstje te geven ??

    gent heeft wat , leuven dan ook , in nederland lijkt eindhoven iets te hebben ??

    maandag krijgen we in ieder geval alle papieren mee van ziekenhuis hier. maar zou mijn zoekactie sterk verminderen en de levenskansen vergroten als ik heel gericht kan zoeken en bellen. moeders niet uniek dus het is maar de vraag of er ergens een gaatje is.

    Reageer
    #4

    wat is het toch slecht geregeld in nederland. bellen we afgelopen maandag weer cz , kan het opeens wel naar gent ?? dinsdag ( 4-sept ) al op bezoek geweest bij prof. maar ja ziekenhuis hier te weinig werk verricht. twee keer hetzelfde onderzoek maar geen om te kijken of operatie wel mogelijk is. schijnbaar is voor gent belangrijk dat er geen uitzaaiing zijn naar de longen. verder is in bloed bepaalde zaken niet bepaald. in gent zijn ze zeer verbaast dat men alleen aan de ct-scan waar alleen een vermoede wordt geuit van kanker zo snel de conclusie kunnen trekken niet meer te opereren !!. natuurlijk is het riskant en niet makkelijk , maar blijkbaar wordt in nederland een koste /baten plaatje opgemaakt.

    misschien dat de conclusie in gent wel hetzelfde wordt als in nederland. maar zoals het op de ct -scan op dvd konden zien , was er reden om te opperen, maar zonder long foto konden ze dat niet zeggen, ook meer gegevens uit bloed waren nodig.

    kortom de instelling nederland , bij 1 niet beste ct-scan ben je ten doodde opgeschreven !!! in belgie hebben ze meer nodig om een mens ten doodde op te schrijven.

    vandaar dat je hier ook zoveel verhalen lees
    nederland wil blijkbaar niet leren, ze geven het snel op, en ik vraag mee af of dat echt de macht van de verzekering is ??

    Reageer
    #5

    Hallo, ik vroeg me af hoe het gaat met de zoektocht...

    Reageer
    #6

    we zijn dus in gent, over paar dagen een scan van de longen daarna dezelfde dag een gesprek of het nog wel niet kan. patient wel bang voor operatie, komt ze er nog uit en hoe. ze wilt geen chemo en/of bestraling.

    maar de zoektocht is uiteindelijk dus gestopt bij gent 😉 maar niet dankzij de verzekering dus
    toevallig een kennis ook alvleesklier kanker hebbend en ook bij cz , die mocht wel zo naar gent . dus waarom wij niet vroegen we door de telefoon ??
    we hadden het natuurlijk verkeerd begrepen

    Reageer
    #7

    droevig update.

    de longen waren schoon , geen uitzaaiingen naar de belangrijkste slagader. dus zou er geopereerd worden
    zou morgen gebeuren, echter bij voorbereidingen op operatie heeft het team bij de galblaas op de lever plekken gezien. gelukkig nog voordat het mes erin ging dat wel , maar binnen 1 maand toch net uitgezaaid naar lever. gaat ook zo lekker snel bij dit kanker soort.
    aan chemo en bestraling wil de patiënt niet. dus is het wachten op de dood. volgende station zelfdoding, huisarts wil niet actief maar passief
    de ellende zoals bij zus , willen we niet nogmaals
    zoektocht verandert in doctoren die zelfdoding wel actief willen tot passen

    Reageer
    #8

    ...Oh wat een verschrikkelijk triest nieuws...
    Sterkte.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ach het is een familie kwaal ( volgens mij echt wel erfelijk) , we hebben een goed beeld wat ons te wachten staat. of patiënt trouwens de operatie had doorstaan was ook altijd aanwezig. maar we kunnen niet op tegen de statistiek , zus overleed na 4 weken diagnose. patiënt heeft dat al overleeft. het is vrij jammer want nog niet geel en andere ongemakken. behalve het bekende eten dan he , maar gaat goed met alvleesklier enzymen van het varken.
    maar helaas 98% overlijd na diagnose binnen 1 jaar, en die 2% kennen we in onze kennissen kring , die wel geopereerd is, maar ook niet vrij van kanker.

    Reageer
Reageer op: redelijke paniek zoekttocht naar ziekenhuis maar ook nog vergoed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief