Maagzuur

  • #1

    Is constant maagzuur hebben en een zeurend gevoel in de maag/borstbeen een symptoom van alvleesklierkanker? Ik ben 53 jaar. Ook heb ik een ontlastingspatroon wat de laatste tijd varieert. Ongeveer 5 jaar geleden een maagonderzoek gehad en bleek een breuk in middenrif. Afgelopen juli een echo van de buik gehad en daar was mijn alvleesklier netjes. Kan je in zo'n korte tijd toch alvleesklierkanker ontwikkelen?

    Reageer
    #2

    Je geeft zelf de oorzaak van je klachten al aan: een middenrifbreuk.
    Met kanker heeft het dus niks te maken

    Reageer
    #3

    Beste Suus, dank voor je antwoord. Heb inderdaad al jaren last van maagzuur maar de laatste tijd dus meer en meer. Heb op dit moment ook wel veel stress en daar kan het wellicht ook door komen. Hadden ze dan in juli al wat op de echo kunnen zien(was trouwens een echo voor vele blaasontstekingen) maar in het verslag staat slanke galwegen en lever en alvleesklier ook geen afwijkingen.?

    Reageer
Reageer op: Maagzuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief