Bloedonderzoek!!

  • #1

    Beste ik heb een vraagje, Ik ben al een paar x in 3 jaar tijd bij de huisarts geweest, ik heb een angststoornis!! elke x als ik een kwade ziekte vermoed laat de huis arts mijn bloed prikken hier is niks in te zien zegt de huisarts dus verder onderzoek is niet nodig!! mijn vraag is wat is er aan het bloed dan te zien als er een kwade ziekte in je lichaam aanwezig is? pas geleden was ik na de huisarts gegaan omdat ik vaak heel erg moe ben en keel klachten heb gekregen!! ook bij dit bloedonderzoek is helemaal niets te zien!!

    Reageer
    #2

    Je hebt geen kwade ziekte. Je hebt een angststoornis. Je moet hier met een psycholoog over praten

    Reageer
    #3

    Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel. Belangrijk is om te zorgen voor een goed voedingspatroon, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied, om uit te zoeken wat jouw lichaam nodig heeft. Op alternatief gebied zijn er namelijk andere testmethoden om uit te zoeken wat voor stofjes je mist. Ook kunnen er zaken spelen als ongezonde darmflora, candida enz.

    Reageer
Reageer op: Bloedonderzoek!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief