Anticonceptiepil

  • #1

    Kreeg een vermoeden en zal de vraag stellen. Bestaat er een verband tussen anticonceptie pil en kanker? En is kanker zodoende besmettelijk? Als vrouwen die de pil slikken om niet ongesteld te zijn, om zodoende maandeljjs niet te bloeden, en zodoende de bloedreiniging tegenhouden en het bederf in hun eigen lichaam bewaren, dan vermoed ik dat dat een klimaat schept die rijp is voor besmetting op bederf, achtergrondstraling of nog niet bekkende antistraling van het bederf. Dessalnietermin een soort onbalans in de zin van radioactieviteit oplopen.,.althans en wellicht onmeetbaar MAAR weldegelijk aandoenelijk voor mensen bij wie de afweer verzwakt is en zodoende een melanoom oplopen. De vraag is wie is bij machte om dit te onderzoeken en wie is bij machts om de schuld bij de vrouwen bij wie de wil uiteindelijk bederf is, moet nog blijken, er voor kiezen om iets tegen te houden dat NOOIT ij de geschoedenis van de mensheid op deze schaal is voorgekomen? De anticonceptie. Ook andere farmaceutische middelen die ziektebeeld remmen maar niet genezen en ook zodoende verderf zaaien.,.wie is bij machte om deze vragen bij de ministerie van volksgezondheit neer te leggen en bovendien ervoor te zorgen dat multinationals niet met een ander middeltje te komen ipv de pil om die kanker industrie te bevorderen!

    Reageer
    #2

    Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominatie,wat het risico op hormoongerelateerde kanker vergroot. ook berooft de pil je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen, wat je gezondheid ongunstig beïnvloedt. Zo is zink belangrijk voor je hormonen en bij het voorkomen van kanker.
    Je verhaal vind ik overigens nogal warrig.

    Reageer
Reageer op: Anticonceptiepil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief