Bang voor slokdarmkanker!

  • #1

    Hallo allemaal.

    Sinds gisteravond heb ik last van een algemeen zeurende pijn bij het ademen die erger en stekender wordt bij het diep inademen. Ik dacht gisteren zelf eerst nog aan iets met mijn longen of ribben/spieren etc.

    Echter in bed bleven de klachten bij het liggen aanhouden en zoals normaal gesproken wel het geval is bij klachten waar ik last van heb, waren ze deze ochtend niet afgenomen. Het ademen vooral doet nog steeds pijn maar ook bij slikken van voedsel en drinken voel ik dezelfde stekende pijn, vooral aan de rechterkant van mijn borst en de pijn straalt uit naar mijn rug rechtsboven. Ik maak me nogal gauw zorgen over iets ernstigs en nu ben ik bang dat dit slokdarmkanker is. Ik wil nog even wachten en kijken of de klachten iets minder worden.

    Is dit mogelijk aangezien mijn klachten? Ik dacht namelijk zelf dat de pijn bij het inademen dan wordt veroorzaakt door de longen die drukken op de beschadigde slokdarm. Aan de andere kant zijn de klachten ook wel erg acuut en ze zijn niet onverdraaglijk. Kan iemand mij een beetje gerust stellen tot ik besluit naar de huisarts te gaan?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Is dit mogelijk aangezien mijn klachten? Ik dacht namelijk zelf dat de pijn bij het inademen dan wordt veroorzaakt door de longen die drukken op de beschadigde slokdarm. Aan de andere kant zijn de klachten ook wel erg acuut en ze zijn niet onverdraaglijk.  Dit is wel heel erg ver gezocht. Als je last hebt met inademen ligt dat beslist niet aan de slokdarm. Eerder aan spieren, ribben. als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    De pijn is nu vooral het ergste wanneer er lucht via de slokdarm omhoog komt. Het doet dan vooral binnen in het rechter gedeelte van mijn borstkas pijn.

    Reageer
Reageer op: Bang voor slokdarmkanker!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief