Donkere huid onder de ogen

 • #1

  Hallo mensen,

  Ik heb een temelijk donkere huid onder mijn ogen, ik kom hierdoor soms over als iemand die veel doorzakt en/of slecht slaap terwijl dit totaal niet het geval is.

  Hier is een foto te zien:

  http://img503.imageshack.us/my.php?image=donker1wb4.jpg

  Ik vroeg me af of wat hieraan gedaan kan worden.

  Dank.

  Reageer
  #2

  Hey Chris,

  Ik loop al jaren met het zelfde probleem.!
  Vooral tijdens de winterperiode is het overduidelijk merkbaar door het contrast van de blekere huid.
  Daar ik mij wel goed voel en voldoende slaap geeft ik toch een vermoeide indruk naar de buitenwereld toe.
  Tot op heden heb ik er ook nog geen werk van gemaakt om dit op te lossen dus als je meer te weten komt laat het dan weten AUB.

  Gr Stéphane

  Reageer
  #3

  misschien een zonnebankkuur volgen of misschien de afvalstoffen rond het oogweefsel afvoeren ,door b.v uien te snijden of de voor de bloedtoevoer ;met een hogere kussen slapen?Ik ben een leek op dit gebied ,maar ik had wel iets gehoord over afvalstoffen en wallen en/of donkere kringen.Misschien zou meer water drinken ook helpen?Of vaker een frisse neus halen?

  Reageer
  #4

  ik heb precies hetzelfde maar dan veeeeeeeel erger dan jou. ik heb het geluk dat ik een vrouw ben dus ik doe foundation onder mijn ogen, waardoor het HELEMAAL niet meer t zien is. na het wassen vna mijn gezicht natuurlijk wel weer, maar door de dag heen zie je er niets van. misschien toch wel een tip voor je? het werkt super!

  Reageer
  #5

  Ik heb hier ook last van, maar ik hou niet zo van veel make-up, doe meestal toch wel een beetje foundation op maar liever niet. Je krijgt er later ook snel veel rimpels van. Dus als iemand iets anders weet?

  Reageer
Reageer op: Donkere huid onder de ogen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief