Rode vlek bil

 • #1

  Ik heb een angststoornis en ben daarom hyper gefocust op mijn huid. Mijn angst is vooral om een soa te hebben. Sinds ik hier zo mee bezig ben, heb ik nu voor de 2e keer een rode vlek op mijn bil ontdekt. De 1e keer was nadat ik op een warme dag de hele middag in de zon had gezeten op een houten bankje. Na 1 of 2 dagen was het weer weg. Maar vanochtend, vele weken later, ontdekte ik het weer. Gisteren heb ik een lange treinreis gemaakt en voelde toen de irriatie ontstaan. Zie de foto in de bijlage. Iemand een idee wat dit is? Het maakt me heel angstig. Ik heb geen klachten op andere plekken, alleen op mijn bil precies op de plek waar ik zit.

  BBCode you used is not allowed.

  Reageer
  #2

  Foto

  Reageer
  #3

  Een drukplekje dus

  Reageer
  #4

  Het is nog erger geworden met de paniek. Vandaag reisde ik met de trein en ineens voelde ik dat ik in iets nattigs zat. Ik sta op en zie dat ik op een leeg tissue zakje zit met daarin/ omheen iets wat lijkt op speeksel. Het heeft mijn geslachtsdelen niet geraakt, maar is door mijn kleding wel een beetje op de huid van mijn bil gekomen want ik voelde dat het nat was. Ik ben meteen naar de wc gerend en heb er water overheen gegooid. Ik weet dat herpes ook over te dragen is via speeksel. Hoe lang blijft het virus actief in speeksel buiten het lichaam? Kan ik nu herpes hebben opgelopen?

  Reageer
  #5

  Zo loop je toch niets op.

  Reageer
  #6

  Maar kan het niet zijn dat als iemand toevallig een koortslip had en er dan dus herpesvirus in het speeksel zit, en stel dat speeksel lag er nog maar net... en volgens mij heeft het dus mijn huid geraakt omdat ik anders ook niet die vochtigheid had gevoeld.

  Herpes is toch ook via speeksel over te dragen? Of is de kans op de huid kleiner, als het niet met je slijmvliezen in contact komt zeg maar? Vraag me af of ik nu een reëel risico heb gelopen of dat mijn angst weer met me aan de haal is gegaan.

  Reageer
  #7

  Zo raak je niet besmet

  Reageer
  #8

  Oké bedankt! Hoop dat het inderdaad niets was en dat de drukuitslag snel weg is.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Rode vlek bil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief