Rode vlek

 • #1

  Hallo, een paar weken geleden ontdekte ik een rode vlek op mijn binnenarm, vandaag merkte ik het weer op. De huid is glad, jeukt niet, schilfert niet en doet geen pijn.

  Wat kan het zijn?

  Reageer
  #2

  Het kan een schimmelinfectie zijn. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #3

  Ik ben in de transitie om te verhuizen, en kan daardoor pas vrijdag terecht bij mijn nieuwe huisarts, volgens mijngezondheid.net is dit een waarnemend arts, kan ik dezelfde kwaliteit verwachten als dat van een gewone huisarts? Het is overigens niet dat ik geen tijd heb, maar de nieuwe huisarts is gewoon heel slecht te bereiken, ik kon vanmorgen, op zijn vroegst op vrijdag, eindelijk online een afspraak maken.

  Ik heb last van ziektevrees dus zulke lange wachttijden zijn voor mij heel erg stressvol, enige vorm van geruststelling is daarom welkom.

  Reageer
  #4

  Een waarnemend huisarts is gewoon ook een huisarts. Alleen zit die op dat moment op de plek waar normaal een andere huisarts zit,die op dat moment afwezig is.

  Dus ja, je kunt daar dezelfde kwaliteit van verwachten.

  Reageer
  #5

  Bedankt Suzan.

  Heb jij of iemand anders een idee wat het anders zou kunnen zijn, ik lees namelijk dat schimmelinfecties jeuken en groeien, het jeukt niet en groeit niet. Het schilfert lichtjes en het voelt lichtelijk gladder aan dan de rest van mijn huid.

  Reageer
  #6

  Een waarnemend arts is ook een arts hoor

  Reageer
Reageer op: Rode vlek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief